Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για την 26χρονη Μαρίνα: Νεκρή λίγο πριν τον γάμο της και ένα μάθημα πριν το πτυχίο της!

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την όμορφη κοπέλα από την Κρήτη!

27 Δεκεμβρίου 2019 08:27
Θλίψη για την 26χρονη Μαρίνα: Νεκρή λίγο πριν τον γάμο της και ένα μάθημα πριν το πτυχίο της!

Ένα μάθημα πριν το πτυχίο της και λίγους μήνες πριν από το γάμο της, ο θάνατος σε τροχαίο, "έσβησε" τα όνειρα της Μαρίνας για πάντα…

Η 26χρονη Μαρίνα Κοκκίνη, η οποία ανήμερα των Χριστουγέννων, οδηγώντας το αυτοκίνητό της στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας – Αγίας Μαρίνας έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της.

Η τραγική είδηση διαχύθηκε πάρα πολύ γρήγορα, χτες, στην κοινωνία της Ιεράπετρας, με όλα τα “γιατί” να μένουν αναπάντητα στον οποιονδήποτε μάθαινε για τον απροσδόκητο χαμό αυτού του πανέμορφου κοριτσιού.

Το νεαρό κορίτσι σπούδαζε και εργαζόταν στην Ηγουμενίτσα, ενω ήταν αρραβωνιασμένη με έναν κάτοικο της περιοχής και, μάλιστα, ετοιμάζονταν να παντρευτούν το προσεχές καλοκαίρι.

Αλεξανδρούπολη: 70χρονος κάηκε μέσα στο σπίτι του!

Ένας εβδομήντα χρόνος βρέθηκε νεκρός, ανήμερα Χριστουγέννων, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα που διέμενε, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!

Προς βοήθεια έσπευσε 59χρονος γείτονας, ο οποίος εντοπίστηκε, από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Άλλος ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Πάτρα, ανήμερα τα Χριστούγενα!

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν επτά πυροσβεστικά οχήματα και χάρη στην άμεση επέμβαση τους η φωτιά περιορίστηκε στο διαμέρισμα και δεν εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την οικοδομή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα φέρεται ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 49χρονος οδηγός!

Νεκρός είναι ένας 49χρονος, μετά από την σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε τοιχίο γέφυρας! Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 03.30 στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, έφυγε από το δρόμο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Από την πρόσκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share