Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ σε σχολείο: Κέρασε κέικ τους συμμαθητές του και τους έστειλε στο νοσοκομείο!

Τι βρήκαν μέσα;

18 Δεκεμβρίου 2019 18:31
Σοκ σε σχολείο: Κέρασε κέικ τους συμμαθητές του και τους έστειλε στο νοσοκομείο!

Σοκ σε σχολείο με έξι μαθητές να καταλήγουν στο νοσοκομείο αφού έφαγαν ένα χριστουγεννιάτικο κέικ με κάνναβη, που τους πρόσφερε ο συμμαθητής τους. Παράλληλα σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Πάτρα από την είδηση ότι ένας πατέρας έδειρε την δασκάλα του παιδιού του!

Τα παιδιά δεν ήξεραν τι περιείχε το κέικ και το δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ο εκπρόσωπος του σχολείου που επιβεβαίωσε την είδηση ανέφερε πως τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους τώρα, όπως αναφέρει το BBC, ενώ αφορά τον μαθητή που πήγε στο σχολείο το κέικ με την κάνναβη, αποβλήθηκε και η υπόθεση εξετάζεται από την αστυνομία.

Το σχολείο ζήτησε από γονείς και παιδιά συγγνώμη.

Σοκ σε σχολείο στους Αμπελόκηπους: Πατέρας έδειρε συμμαθητή της κόρης του!

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε σχολείο των Αμπελοκήπων όταν ένας πατέρας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε έναν συμμαθητή της κόρης του με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Ωστόσο, μην ξεχνάμε το τραγικό περιστατικό βίας που σημειώθηκε όταν μια δασκάλα κλώτσησε στο κεφάλι ένα μαθητή της.

Ο 53χρονος πατέρας ενός κοριτσιού έστησε καρτέρι έξω από το σχολείο σε 11χρονο συμμαθητή της από τις Φιλιππίνες τον οποίο έδειρε με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλευτεί με κακώσεις για δύο ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ημέρα πριν τον ξυλοδαρμό του 11χρονου, το αγόρι από τις Φιλιππίνες είχε διαπληκτισμό με την κόρη του 53χρονου κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με άλλες πληροφορίες να λένε ότι ο 11χρονος πέταξε νερό στο κορίτσι.

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων έχουν ζητήσει και την εξέταση του 11χρονου από ιατροδικαστή.

Εντωμεταξύ στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν και καταγγελίες από ανθρώπους του σχολικού περιβάλλοντος που ανέφεραν πως ο δράστης της επίθεσης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ρατσιστικές απόψεις.

Σοκ στο Αγρίνιο: Μαθητής χτύπησε συμμαθητή του στο σχολείο!

Σοκ στο Αγρίνιο με έναν μαθητή να χτυπάει τον συμμαθητή του στο σχολείο!

Αμαλιάδα: Αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για το 16χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μαθητής μίλησε υποτιμητικά σε συμμαθητή του ο οποίος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και ο δεύτερος αντέδρασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο μαθητής που νωρίτερα μίλησε υποτιμητικά στον συμμαθητή του θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα με τη βοήθεια εξωσχολικών, όταν αυτή του η ενέργεια έγινε αντιληπτή από τη διεύθυνση του σχολείου που κάλεσε την Αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σοκ στο Βόλο: Μαθητής λιποθύμησε από κατανάλωση αλκοόλ!

Οι δύο μαθητές και γονείς τους μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κατεγράφη το περιστατικό αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν προχώρησε ακόμη σε υποβολή μηνύσεων.

Θεσσαλονίκη: 14χρονος επιτέθηκε με σιδερογροθιές σε σχολείο!

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση του σχολείου από την πρώτη στιγμή έπραξε άμεσα τα δέοντα ώστε το θέμα να αντιμετωπιστεί με συγκεκριμένους όρους και με λεπτούς εκπαιδευτικούς χειρισμούς , λόγω της ιδιαιτερότητας του.

Συγκεκριμένα, έχει ενημερώσει τη Β’θμια Εκπαίδευση και το ΚΕΣΥ για παράλληλη στήριξη. Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα και ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποιες επιπτώσεις για τους μαθητές που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share