Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Ύποπτο αντικείμενο στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου!

Στο σημείο σπεύδουν πυροτεχνουργοί!

16 Δεκεμβρίου 2019 10:28
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Ύποπτο αντικείμενο στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου!

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου, στο μαντρότοιχο από τη μέσα πλευρά της Πανεπιστημιούπολης ενώ πριν λίγες μέρες επίσης στην ίδια περιοχή είχε σημειωθεί ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνονται καλώδια και στο σημείο σπεύδουν πυροτεχνουργοί για να το ελέγξουν.

Έκαψαν ΑΤΜ στου Ζωγράφου! Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν!

Τον τελευταίο καιρό είναι συχνό φαινόμενο να γίνονται επιθέσεις σε ΑΤΜ αυτήν την φορά έγινε στου Ζωγράφου! Το μηχάνημα από την φωτιά κάηκε ολοσχερώς! Να σας θυμίσουμε και την έκρηξη που έγινε σε ΑΤΜ στην Κερατέα!

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν στόχο να πάρουν χρήματα, παρά μόνο να προκαλέσουν υλικές ζημιές. Μετά την εμπρηστική επίθεση διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση με τις Αρχές να ερευνούν το περιστατικό προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μάλιστα οι δράστες προτού προχωρήσουν στην καταστροφή του ΑΤΜ έσπασαν την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο για να να μην αφήσουν πίσω τους οπτικό υλικό από την εμπρηστική επίθεση.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Ζωγράφου! Νεκρή μια γυναίκα!

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στου Ζωγράφου τα ξημερώματα της Τετάρτης, και από τις φλόγες βρήκε τραγικό θάνατο μια γυναίκα, την οποία βρήκαν αναίσθητη οι πυροσβέστες!

Δείτε επίσης: Φωτιά στο Περιστέρι! Μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα, που έμενε μαζί με την κόρη της, έφερε εγκαύματα και εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός της.

«Ακούσαμε μια φωνή, βοήθεια καίγομαι» είπε κάτοικος της περιοχής, ενώ άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν στο πως άκουσαν κρότους και κραυγές βοήθειας από τις δυο γυναίκες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα στην οδό Ηγήμονος και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Φωτιά σε ΑΤΜ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Συμμορία αγνώστων ληστών έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ σε κεντρικό δρόμο, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Αθήνα, το βράδυ της Τρίτης!

Δείτε και αυτό: Λαύριο: Ισχυρή φωτιά με μια γυναίκα αναίσθητη!

Οι ληστές αφού άναψαν φωτιά στο μηχάνημα ανάληψης μετρητών, εξαφανίστηκαν πριν καταφτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει.

Μενίδι: Συνέλαβαν τον αρχηγό της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ!

Συνελήφθη έπειτα από έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής και ο 40χρονος ομογενής από το Καζακστάν στο Μενίδι.

Φέρεται ως αρχηγός της σπείρας που ανατίνασσε ΑΤΜ για να αρπάξει τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαρθρώθηκε μετά την τελευταία της επίθεση χτες στην Κερατέα.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος είχε αποφυλακιστεί το περασμένο φθινόπωρο. Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για λαθρεμπόριο τσιγάρων, αλλά αμέσως μόλις βγήκε συνέστησε τη σπείρα για τη διάρρηξη των ΑΤΜ με έκρηξη.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο Μενίδι και θα ακολουθήσει τους συνεργούς του στη δικαιοσύνη.

Μετά τη σύλληψη του 40χρονου, αναζητείται πλέον μόνο ένας 20χρονος που είναι το τέταρτο μέλος της σπείρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share