Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Κερατέα κατέστρεψε υποκατάστημα ΕΛΤΑ !

Σημειώθηκε στις 3:30 το πρωί!

27 Ιουνίου 2019 09:32
Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Κερατέα κατέστρεψε  υποκατάστημα ΕΛΤΑ !

Ισχυρή έκρηξη έγινε τα ξημερώματα σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κερατέα. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:30 το πρωί και είχε στόχο το ΑΤΜ του υποκαταστήματος, το οποίο όμως έχει υποστεί σοβαρότατες καταστροφές.


Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι δράστες προκάλεσαν δύο διαδοχικές εκρήξεις με απόσταση λίγων λεπτών μεταξύ τους. Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα. Να σημειωθεί ότι σχεδόν δίπλα από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ βρίσκεται πρατήριο βενζίνης, το οποίο ευτυχώς δεν επηρεάστηκε

Έκρηξη ΑΤΜ στον Άγιο Δημήτριο τα ξημερώματα!

Ένα ΑΤΜ στον Άγιο Δημήτριο έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι δράστες προσπάθησαν στη συνέχεια να γκρεμίσουν τη τζαμαρία μπροστά από το ΑΤΜ με ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος.

Εκείνη την ώρα από το σημείο έτυχε να περνάει ένα περιπολικό του ΑΤ Αγίου Δημητρίου στη θέα του οποίου οι άγνωστοι δράστες το έβαλαν στα πόδια.

Σοκαριστικό τροχαίο στο Ναύπλιο: Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων!

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στο Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου στις 4:30 περίπου στην οδό Άργους με ένα αυτοκίνητο να κάνει τρελή πορεία και να συγκρούεται με τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα διαδοχικά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα και συνοδηγό ακόμα μια γυναίκα, ξεκίνησε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς να κόβει καθόλου παρά τις συγκρούσεις που προκαλούσε.

Το αυτοκίνητο διένυσε μια απόσταση 300 και περισσότερων μέτρων με ιλιγγιώδη ταχύτητα σύμφωνα με τους μάρτυρες και άρχισε να συγκρούεται διαδοχικά με αυτοκίνητα ώσπου κατέληξε στα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη με την οδηγό και την συνοδηγό τραυματισμένες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όπου απεγκλώβισαν τις τραυματίες από το όχημα, ο κόσμος τρομοκρατημένος από τους κρότους των συγκρούσεων πετάχτηκε από τα σπίτια του ενώ ειναι πραγματικά θαύμα που δεν θρηνήσαμε νεκρούς από όλες αυτές τις σφοδρότατες συγκρούσεις.

Η οδός Άργους παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα.

.




 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share