Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δανία: Ισλαμιστές ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα!

Σε επιφυλακή η αστυνομία!

11 Δεκεμβρίου 2019 19:04
Δανία: Ισλαμιστές ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα!

Η αστυνομία της Δανίας έκανε γνωστό ότι οδηγήθηκε σε 20 συλλήψεις σε αρκετές επιχειρήσεις που διεξήγαγε σε όλη τη χώρα εν μέσω ανησυχιών για υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης από την ισλαμιστική ομάδα (ISIS).

Η ανησυχία έχει κορυφωθεί μετά και την τρομοκρτική ενέργεια στην Γέφυρα του Λονδίνου, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε ο ISIS. Οι αρχές των Ευρωπαικών χωρών έχουν σημάνει καμπανάκι κινδύνου και είναι σε κινητοποίηση.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν βάσει "υποψιών για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης με ακραίο, ισλαμιστικό κίνητρο", σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο DR, η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις και διεξήγαγε αρκετές εφόδους.

Οι αρχές της Δανίας απέτρεψαν αρκετές εξτρεμιστικές επιθέσεις τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είχαν σχέση με τη δημοσίευση το 2005 σε εφημερίδα 12 σκίτσων διαφόρων καλλιτεχνών που απεικόνιζαν τον προφήτη Μωάμεθ.

Ο Ερντογάν συνέλαβε την σύζυγο, την αδελφή και τον γαμπρό του νεκρού ηγέτη του ISIS!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως ο τουρκικός στρατός συνέλαβε την σύζυγο του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) Αμπου Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι, και στη συνέχεια συνέλαβαν την μεγαλύτερη αδερφή του, τον σύζυγό της, τη νύφη του και τα πέντε τους παιδιά!

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση εξόντωσης του Μπαγκντάντι!

«Συλλάβαμε την σύζυγο του Μπαγκντάντι, αλλά δεν το κάναμε θέμα. Με τον ίδιο τρόπο, συλλάβαμε την αδερφή του και τον γαμπρό του στη Συρία. Θα συνεχίσουμε το έργο μας με αυτή την οπτική» είπε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

Η 65χρονη Ρασμίγια Αουάντ, αδερφή του Αμπου Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι συνελήφθη τη Δευτέρα σε ένα κοντέινερ όπου ζούσε με την οικογένειά της κοντά στην πόλη της βόρειας Συρίας, Αζάζ στην επαρχία Χαλέπι. Η περιοχή συγκεκριμένα βρίσκεται εντός της ζώνης ασφαλείας που έχει δημιουργήσει η Τουρκία σε συνεργασία με τη Ρωσία στα συροτουρκικά σύνορα.

ISIS: Αυτός είναι ο νέος ηγέτης μετά τον θάνατο του αλ Μπαγκντάντι!

Μετά τον θάνατο του αλ Μπαγκντάντι βρέθηκε ο νέος ηγέτης του ISIS! Επιπλέον, το ISIS επιβεβαιώνει ότι ο εκπρόσωπός του Αμπού αλ Χασάν αλ Μουχατζίρ σκοτώθηκε, ενώ υπόσχεται εκδίκηση για τον θάνατο του αρχηγού του.

Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος όρισε ως διάδοχο του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και νέο ηγέτη του τον Αμπού Ιμπραήμ αλ Χασέμι αλ Κουράσι.

«Ω, μουσουλμάνοι, ω, μουτζαχεντίν, στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους (...), κλαίμε για τον διοικητή των πιστών Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι», αναφέρεται στο μήνυμα που αναρτήθηκε στην εφαρμογή Telegram.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση εξόντωσης του Μπαγκντάντι!

Το Πεντάγωνο πριν από λίγο έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση στη Συρία κατά την οποία σκοτώθηκε ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Με την ευκαιρία διαβάστε: ΗΠΑ: Στη θάλασσα ερρίφθη η σορός του αρχηγού του ISIS!

Στα βίντεο διακρίνονται οι αμερικανοί κομάντος των Ειδικών Δυνάμεων να παίρνουν θέση έξω από το κρησφύγετο του ηγέτη του ISIS.

Στο δεύτερο βίντεο διακρίνονται εκρήξεις:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share