Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κύπρο: Στο νοσοκομείο έγκυος μετά από τροχαίο!

Μεγάλη αγωνία!

11 Δεκεμβρίου 2019 18:12
Σοκ στην Κύπρο: Στο νοσοκομείο έγκυος μετά από τροχαίο!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Κύπρο και συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας με αποτέλεσμα μία έγκυος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, λίγες μέρες μετά το επίσης σοβαρό τροχαίο που είχαμε στην Αττική Οδό!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η γυναίκα οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της.

Στο σημείο έσπευσε περιπολiκό της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση της υγείας της μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή.

Καλαμπάκα: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αγροτικό αυτοκίνητο!

Σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην Καλαμπάκα τροχαίο με σχολικό λεωφορείο, όταν συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο!

Ακόμα ένα τροχαίο έχει σοκάρει το πανελλήνιο και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το κατά πόσο οι οδηγοί σήμερα έχουν αίσθηση της ευθύνης, πόσο μάλλον όταν μέσα βρίσκονται ζωές μικρών παιδιών. Το ίδιο αναρωτιόμαστε και με το τροχαίο στη Συγγρού που κατέγραψε κάμερα και βλέπουμε ξεκάθαρα την στιγμή της σύγκρουσης, στο οποίο ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του.

Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν μαθητές δημοτικού από τα Γρεβενά και συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αγροτικό αυτοκίνητο.

Παρά το αρχικο σοκ των παιδιών ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

Αμέσως μετέβη στο σημείο αστυνομία από το αστυνομικό τμήμα της Καλαμπάκας, αλλά και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Οι τριάντα επτά μαθητές επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο με σκοπό να επιστρέψουν στα Γρεβενά.

Τροχαίο σοκ από την κακοκαιρία: Ανετράπη φορτηγό πάνω σε περιπολικό με επιβαίνοντες! (video)

Φορτηγό ανατραπεί με δύναμη πάνω σε περιπολικό με αστυνομικούς λόγω άσχημων καιρικών φαινομένων!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στην Αγγλία, αφού μετά από τις πλημμύρες και τους ισχυρούς ανέμους της κακοκαιρίας ένα φορτηγό έχασε την πορεία και έπεσα πάνω σε περιπολικό. Κακοκαιρία όμως σημειώθηκε και στη χώρα μας με αποτέλεσμα την κατάρρευση γέφυρας.

Οι καιρικές προειδοποιήσεις για την προστασία των οδηγών μεταδόθηκαν από χθες σε όλη την Αγγλία, τονίζοντας ότι οι ισχυρές ριπές είναι πιθανό να προκαλέσουν καθυστερήσεις στα σιδηροδρομικά δίκτυα και στους δρόμους για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με ταχύτητα.

Παρά τις προειδοποιήσεις βέβαια τα ατυχήματα δεν έλειψαν καθώς η θύελλα που ξέσπασε τα σάρωσε όλα στο πέρασμά της. Η συντριβή του φορτηγού με το περιπολικό ήταν μοιραία και άφησε πίσω της έναν νεκρό λοχία.

Το περιστατικό συνέβη στο δρόμο μεταξύ Haddington και Dunbar στη Σκωτία, όταν το αστυνομικό όχημα έλεγχε την κυκλοφορία μακριά από την εξωτερική λωρίδα.

Τα μέτρα του καιρού πρόκειται να ανακοινωθούν σήμερα με μια προειδοποίηση σχετικά με την προσοχή των οδηγών σε όλη τη Σκωτία. Προειδοποιεί για τις παγωμένες επιφάνειες που πιθανόν να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως και οι συχνές καταιγίδες, η έντονη βροχή και το χαλάζι, ειδικά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία.

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού!

Στην Λεωφόρο Συγγρού σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ένα τροχαίο σοκ ανάμεσα σε μία νταλίκα και μια μοτοσικλέτα. Ο μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταίο του πνοή στην άσφαλτο και ένα βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση!

Στο βίντεο φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα με τις πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ήταν αυτό που έκλεισε τον μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο πίσω δεξί μέρος του οχήματος.

Στο βίντεο φαίνεται και ένα δεύτερο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίο την τελευταία στιγμή αποφεύγει το κορμί του μοτοσικλετιστή που έχει πέσει στο οδόστρωμα.

Παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share