Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έρχονται νέα γρήγορα τρένα από την Ιταλία!

Έρχεται ενιαίο εισητήριο!

11 Δεκεμβρίου 2019 18:18
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έρχονται νέα γρήγορα τρένα από την Ιταλία!

Μια νέα εποχή για τον ελληνικό σιδηρόδρομο ξεκινάει, σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθηγητής, Φίλιππο Τσαλίδη. Έρχονται νέα υπερσύγχρονα τρένα από την Ιταλία!

Πολλά τα σχέδια και οι αλλαγές για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, έχοντας υπόψιν και τις άλλαγες στα δρομολόγια λεωφορείων. Αυτή η νέα επένδυση στα τρένα, θα διευκολύνει πολλούς πολίτες και θα λύσει προβλήματα που σχετίζονται με την καθυστέρηση των γραμμών!

Ο κ. Τσαλίδης ανακοίνωσε μια σειρά από μεγάλες επενδύσεις «πολλών εκατομμυρίων» όπως ανέφερε, στον τομέα των νέων τεχνολογιών που θα συμβάλουν αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου ώστε να «φτάσει σύντομα στα Ευρωπαϊκά επίπεδα».

Μόνο για τις νέες τεχνολογίες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχεδιάζει να επενδύσει 50 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειδικά για το νέο σύστημα ηλεκτρονικής κράτησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου οι επιβάτες θα μπορούν να κλείνουν εισιτήρια και να προγραμματίζουν τα ταξίδια τους όπως στα αεροπλάνα, η εταιρεία θα επενδύσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα σχεδιάζεται και μία νέα καινοτομία αυτή του «Ενιαίου Εισιτηρίου» όπου κάποιος θα μπορεί να ταξιδεύσει με το ίδιο εισιτήριο με τρένο, αεροπλάνο και πλοίο.

Ο κ. Τσαλίδης ανακοίνωσε ότι επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων θα γίνουν και για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επισκευαστικών μονάδων της πρώην ΕΕΣΣΤΥ που ενσωματώθηκε από χθες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η αρχή θα γίνει από το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης όπου θα επισκευάζονται και θα συντηρούνται τα νέα τρένα που θα έλθουν από την Ιταλία και θα ακολουθήσει το εργοστάσιο της Αθήνας.

Ο κ. Τσαλίδης διαβεβαίωσε ότι δεν θα θιγούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων της πρώην ΕΕΣΣΤΥ που θα πάψει και τυπικά να υπάρχει από την 1η Ιανουαρίου ενώ αντιθέτως προγραμματίζονται 400 προσλήψεις. Επίσης η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας "της νέας μεγάλης ΤΡΑΙΝΟΣΕ "θα συμπεριλάβει τώρα και τους εργαζόμενους της πρώην ΕΕΣΣΤΥ.

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας!

Έκλεισε το κέντρο της Αθήνας λόγω της κοινής συγκέντρωσης και πορείας οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή.

Σήμερα το βράδυ (22.00 Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα σε ματς που κλείνει την πόρτα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και στο Λιμάνι πιστεύουν ότι ανοίγει το παράθυρο του Γιουρόπα.

Μάλιστα, είχαν πρόθεση να πάνε στο φαληρικό γήπεδο με πορεία μέσω της Συγγρού. Ωστόσο, η Αστυνομία τους ανέτρεψε τα σχέδια και έτσι η συνάντηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 16.00, δεν θα εξελιχθεί σε πορεία μέσω της Συγγρού. Από εκεί θα ακολουθήσουν διαδρομή μέχρι έναν σταθμό του ηλεκτρικού και θα συνεχίσουν με τελικό προορισμό το «Καραϊσκάκης».

Προσοχή τις επόμενες ώρες! Προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την Αττική! (photo-video)

Επιδείνωση θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός ακόμη και στην Αττική, με τον Σάκη Αρναούτογλου με νέα προειδοποίηση να ενημερώνει για τις περιοχές που θα δεχτούν τα πιο έντονα φαινόμενα, με την κακοκαιρία «Διδώ» ήδη να έχει χτυπήσει άγρια την Εύβοια, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανέβασε το σχετικό χάρτη στη σελίδα του στο Facebook και όπως θα δείτε στο «μάτι» της καταιγίδας θα βρεθεί τις επόμενες ώρες και η Αττική!

Νωρίτερα είχε αναφερθεί εκ νέου για την εξέλιξη του καιρού από την Κυριακή και για το επόμενο δεκαήμερο!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος μετεωρολόγος στη σελίδα του στο Facebook:

Ανοιξιάτικη επέλαση, Δεκέμβρη μήνα, από την Κυριακή και για το επόμενο 10ήμερο τουλάχιστον, σ' ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη οπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη Παρασκευή καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!
Συνεχής ενημέρωση στη σελίδα μου στο facebook:https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
Για το δελτίο καιρού και τις λεπτομέρεις όσον αφορά στα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα κάντε κλικ στο βίντεο:
Για να μη χάνετε τον ..καιρό σας ;)

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share