Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έλεγαν ότι η κορούλα της μοιάζει με τέρας και πρέπει να την παρατήσει σε ίδρυμα - Εκείνη με την απάντησή της τους ντρόπιασε όλους!

Τους αποστόμωσε όλους!

4 Δεκεμβρίου 2019 10:54
Έλεγαν ότι η κορούλα  της μοιάζει με τέρας και πρέπει να την παρατήσει σε ίδρυμα - Εκείνη με την απάντησή της τους ντρόπιασε όλους!

Έλεγαν ότι το κοριτσάκι της μοιάζει με τέρας και πρέπει να το παρατήσει σε ίδρυμα - Εκείνη με την απάντησή της τους ντρόπιασε όλους!

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα κοριτσάκι 19 μηνών που είχε περάσει όλη της τη ζωή στο νοσοκομείο λόγω μίας σπάνιας ασθένειας, σηκώθηκε όρθια μόνη της για πρώτη φορά. Πριν λίγο καιρό συνέβη μια ακόμα συγκλονιστική αληθινή ιστορία, αυτο το μωρό δεν έκλαιγε για δύο χρόνια γιατί...

Η Γκρέις έχει σύνδρομο Άπερτ – μία γενετική διαταραχή που κάνει τα κόκαλα να συγχωνεύονται στο κρανίο και την σπονδυλική, κάτι που μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Η Γκρέις έχει επιβιώσει από 12 δύσκολες επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένου και μίας που έγινε για να διαχωριστούν τα οστά του κρανίου προκειμένου να μπορεί ο εγκέφαλός της να μεγαλώσει.

Παρά το όσα πέρασε, οι γονείς της την περιγράφουν σαν ένα παιδί γεμάτο ενέργεια – αν και παραδέχτηκαν πως είναι δύσκολο να καταφέρει να γιορτάσει τα 10α γενέθλιά της. Δείτε άλλη μια συγκλονιστική ιστορία: Μωράκι πέθανε επειδή του έδωσε η μητέρα του να φάει ένα ολόκληρο…

Η Γκρέις διαγνώστηκε με την ασθένεια αυτή, που χτυπάει 1 στα 100,000 μωρά, όταν η μητέρα της Saskia Hansen, 25, μπήκε σε πρόωρο τοκετό στους 7 μήνες.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο στο Ντένβερ του Κορόλντο επιβράδυναν τον τοκετό για 4 εβδομάδες μέχρι που τελικά γέννησε την Γκρέις .

Αφού γεννήθηκε, την μετέφεραν στην εντατική, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως και το αναπνευστικό της σύστημα ήταν παραμορφωμένο και την διασωλήνωσαν.

Το μωράκι είχε γεννηθεί με στριμμένη τραχεία και στενούς βρόγχους στην δεξιά πλευρά, το πέρασμα που ενώνει τον πνεύμονα με τον αεραγωγό.

Ένα μήνα μετά την γέννησή της, η Γκρέις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο , όπου παρέμεινε για τους επόμενους 18 μήνες.

Ο πατέρας της, Ρικ 40, είπε πως η αποφασιστικότητα της κόρης του του δίνει πολύ κουράγιο κάθε μέρα.

«Θέλουμε να της δώσουμε πολλές εμπειρίες γιατί ξέρουμε πως δεν θα είναι κοντά μας για καιρό.»

Το ζευγάρι γιορτάζει τα κατορθώματά της, συμπεριλαμβανομένου και της στιγμής που σηκώθηκε όρθια για πρώτη φορά και προσπάθησε να σταθεί.

«Τέτοιες στιγμές μας κάνουν περήφανους γιατί οι γιατροί δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες όταν γεννήθηκε.»

Τον Σεπτέμβριο, η Γκρέις θα υποβληθεί στην πιο πολύπλοκη επέμβαση μέχρι τώρα, που θα την βοηθήσει να διορθωθεί το πρόβλημα με την τραχεία της και θα της δώσει άλλα πέντε χρόνια ζωής.

«Ξέρουμε πως ο χρόνος της δεν θα είναι πολύς, γι’αυτό θέλουμε να της προσφέρουμε όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται.»

Έστειλε το μωρό της στο θάνατο - Δεν το τάιζε τίποτα άλλο παρά μόνο...

Έστειλε το μωρό της στο θάνατο - Δεν το τάιζε τίποτα άλλο παρά μόνο...

Οι γονείς θέλουν μόνο ότι είναι καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά μερικές φορές οι αρχές διακόπτουν την πράξη.

Αυτό ήταν που συνέβη στην παράξενη περίπτωση της 33χρονης Ελίζαμπεθ. Η Χάοκ σκέφτηκε ότι είχε κάνει ό,τι ήταν σωστό για το παιδί της ταΐζοντας το 11 μηνών μωρό της τίποτα άλλο από ξηρούς καρπούς και φρούτα, αλλά η ακραία vegan διατροφή του δεν ήταν αυτό που χρειαζόταν το παιδί. Φρίκη! Μωρό γεννήθηκε με δύο κεφάλια και τρία χέρια! (Video)

Το παιδί άρχισε να εμφανίζει παράξενα συμπτώματα πριν από λίγους μήνες. Είχε ένα εξάνθημα σε όλο του το σώμα και είχε χάσει την δυνατότητα των κινητικών δεξιοτήτων του. Ο εν διαστάσει σύζυγός της Χάοκ δεν πιστεύε τις διαβεβαιώσεις της ότι ο γιος τους απλά έπασχε από «αλλεργίες». Τελικά έφερε το παιδί στο νοσοκομείο και ανακάλυψε ότι το αγόρι ήταν πολύ κοντά στο θάνατο.

Οι γιατροί περιέγραψαν τις συνθήκες ως απάνθρωπες και είπαν ότι το αγόρι ήταν σε κίνδυνο για σηπτικό σοκ. Επιπλέον, το παιδί ήταν τόσο άσχημα υποσιτισμένο που ήταν σε ένα επίπεδο που αποκαλούν «αποτυχία να ευδοκιμήσει,» η οποία οδηγεί σε αναπτυξιακές καθυστερήσεις. Η Χάοκ έχει κατηγορηθεί για «έκθεση παιδιού σε κίνδυνο». Το αγόρι είναι τώρα με τον πατέρα του, μαζί με τα δύο άλλα αδέλφια του, και η κατάστασή του βελτιώνεται. Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε - 4 Μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους με vegan δίαιτες που είναι αμφισβητήσιμες. Παιδιά έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας αυστηρής δίαιτας σετόσο νεαρή ηλικία. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την ανατροφή ενός παιδιού ως vegan, οι γονείς θα πρέπει να λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις και να βεβαιώνονται ότι το κάνουν σωστά.

Για παράδειγμα, εάν οι vegan μητέρες επιλέγουν να κρατήσουν μια αυστηρή δίαιτα, ενώ θηλάζουν, μπορεί να χρειαστεί να λαμβάνουν βιταμίνη D και συμπληρώματα Β12, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share