Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Τραγωδία στο Περιστέρι: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια παραπέμπονται οι γονείς!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση θανάτου του 2,5 ετών αγοριού!

3 Δεκεμβρίου 2019 11:24
Τραγωδία στο Περιστέρι: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια παραπέμπονται οι γονείς!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση θανάτου του 2,5 ετών αγοριού στο Περιστέρι, με τους γονείς να παραπέπονται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.

“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η μητέρα του 2,5χρονου αγοριού!

Επίσης, με εντολή εισαγγελέα διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ανατροπή δεδομένων με την τραγωδία στο Περιστέρι: Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση του 2,5 ετών αγοριού!

Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι μπήκε το βράδυ της Κυριακής στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού, χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς. Στις 5 το πρωί που ξύπνησε η μητέρα δεν είδε το παιδί, το αναζήτησε, αλλά όταν το βρήκε ήταν αργά.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία στο Περιστέρι! Συγκλονίζει η περιγραφή της μάνας του 2,5χρονου: «Ήταν ατύχημα.. »! (Video)

Συγκλονίζει η περιγραφή της μάνας του μόλις 2,5 ετών παιδιού από το Περιστέρι που μεταφέρθηκε νεκρό σε ιδιωτική κλινική από τη μητέρα του.

Τραγωδία στο Περιστέρι: Τι κατέθεσαν οι γονείς του αγοριού;

«Κάναμε δουλειές χθες (σ.σ. Κυριακή) το πρωί και ο μικρός… είναι ένα κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε βγάλει λοιπόν τα ρούχα τα χειμωνιάτικα βάλαμε μέσα τα καλοκαιρινά μας και ο μικρούλης πήγαινε και μου κρυβόταν και μου έκανε “κου-κου-τά μαμά” και παίζαμε» είπε στον ΑΝΤ1 η 35χρονη.

Ανατροπή δεδομένων με την τραγωδία στο Περιστέρι: Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση του 2,5 ετών αγοριού!

«Το βράδυ άφησα λίγο ανοιχτά εκεί το κρεβατάκι να πάρει αέρα και ήταν λίγο ο χώρος, ίσα δηλαδή που χώρεσε και πέρασε αυτός μέσα. Πήγαμε και κοιμηθήκαμε, ξαπλώσαμε κατά τις 19.30 γιατί είναι μωρό, κοιμάται νωρίς, και πήρε κι εμένα ο ύπνος μαζί του γιατί ξυπνάω από τις 04:00 το πρωί λόγω του μωρού για να το ταΐσω» και συνέχισε: «Το πήρα αγκαλίτσα, κοιμηθήκαμε και κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε μέσα εκεί πέρα από κάτω για να παίξει και τράβηξε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα και δεν το πρόλαβα μέσα στη νύχτα. Δεν τον πρόλαβα, πέντε η ώρα τον είδα. Πέντε το είδα το παιδί… Ατύχημα ήταν το παιδί μου…δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω…»

Ξεσπά ο πατέρας

Για την ανώνυμη καταγγελία που αφορούσε την παραμέληση ανηλίκου, μίλησε ο πατέρας που έχασε το 2,5 ετών παιδί του από ασφυξία στο Περιστέρι, όταν αυτό κρύφτηκε σε αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι.

«Ήρθαν το κλιμάκιο της Πρόνοιας μέσα στο σπίτι, ελέγξανε το σπίτι κανονικά εκ των οποίων κάποιος κακόβουλος άνθρωπος γύρισε και είπε αυτό το ψέμα, ότι τα παιδάκια μου έχουν άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Ήρθαν εδώ οι υπεύθυνοι, τα παιδάκια μου ήταν εδώ, το σπίτι ήταν στη διάθεσή τους, όλα καλά», δήλωσε αρχικά στον ΑΝΤ1.

Όπως πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας: «Εγώ απαντάω σε αυτό που έχει γίνει με τον νόμο. Έκανα τη διαδικασία κανονικά που ορίζει ο νόμος… Αυτό γίνεται πολύ συχνά, καταλάβατε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο είχα αυτή την καταγγελία, δεν γνωρίζω… Το έληξα τότε σαν υπεύθυνος πατέρας, δεν το άφησα έτσι. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, είχαν καταγγελία, άνοιξα το σπίτι μου, τα παιδάκια μου ήταν εδώ και τα δύο. Μάλιστα να ξέρετε ότι στην καταγγελία ανέφερε ένα παιδί, ενώ εγώ έχω δύο παιδιά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι από κάποιον που δεν ξέρει πόσα παιδιά έχω».

Κ. Γιαννόπουλος: «Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση του παιδιού πριν 3 μήνες»

«Δεν μπορούμε βέβαια να συνδέσουμε τα περιστατικά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε ότι ο κόσμος μιλάει, το θέμα είναι να γίνεται η ποιοτική έρευνα για να διαπιστώνονται τα προβλήματα. Εμείς δεν ενημερωθήκαμε, ενημερωνόμαστε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη για υποστήριξη των παιδιών, για περαιτέρω βοήθεια της οικογένειας ή οτιδήποτε άλλο, ή δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση όταν υπάρχει θάνατος. Αυτή η καταγγελία έκανε αναφορά για παραμέληση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share