Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η μητέρα του 2,5χρονου αγοριού!

Μια τραγωδία που τάραξε το Πανελλήνιο!

2 Δεκεμβρίου 2019 15:15
“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η μητέρα του 2,5χρονου αγοριού!

Η τραγωδία που συνέβη σήμερα στο Περιστέρι έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Ένα αγοράκι 2,5 ετών βρήκε ασφυκτικό θάνατο ενώ έπαιζε μέσα σε μπαούλο! Η τραγική μάνα φώναζε “Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” στους γιατρούς του νοσοκομείου!

Η ιατροδικαστική εξέταση βέβαια θα δείξει την αιτία θανάτου του παιδιού.

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι ιδιωτικής κλινικής όταν είδαν μια μητέρα με το παιδί της στην αγκαλιά να μπαίνει μέσα και να καλεί αλλόφρων σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ήταν περίπου 5:40 σήμερα τα ξημερώματα η μητέρα μπήκε στην κλινική Ταξιάρχης στο Περιστέρι κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της.

Περιστέρι μάνα νεκρό αγοράκι

“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η 35 χρονη μητέρα! Το μωρό όμως δεν είχε τις αισθήσεις του και φαινόταν νεκρό. Κατέβηκε ο γιατρός, πήρε το μωρό και το πήγε για διάγνωση, αλλά λίγο αργότερα έμαθαν όλοι πως το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στην κλινική.

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις...

Αμέσως, ενημερώθηκε το Α.Τ. Περιστερίου, που ανέλαβε την υπόθεση, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του μικρού αγοριού ήταν ασφυκτικός.

Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε - 4 Μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε - 4 Μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Η Κάτια και ο Μπότλερ ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του μωρού τους στον κόσμο. Αλλά όταν αυτό το ζευγάρι από το Νάβις πήγε για την εξέταση των 20 εβδομάδων, οι γιατροί είδαν στον υπέρηχο κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξή του. Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που φαίνεται να φιλάει το μωρό;

Σύντομα γεννήθηκε το μωρό τους – ένα αγοράκι με το όνομα Ντέγουι– αλλά έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική για να προσπαθήσουν οι γιατροί να το σώσουν.

το Μωρό τους Πέθανε

Μετά από 132 μέρες, ο μικρός Ντέγουι έφυγε από την ζωή σε μία επέμβαση ρουτίνας για να το ταΐσουν χειρουργικά μέσα από σωληνάκι.

Η Κάτια και ο Τζος το πήραν πολύ άσχημα αλλά δεν είχαν ιδέα πως το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για εκείνους και περιελάμβανε κάποιον που ήταν μόλις έναν όροφο πάνω στο νοσοκομείο.

Μία νοσοκόμα από την εντατική που είχε έρθει πολύ κοντά στο ζευγάρι τους πήρε τηλέφωνο μία μέρα και τους είχε μία έκπληξη. Θυμόταν πως οι Μπάτλερς είχαν ενδιαφερθεί να υιοθετήσουν και στον 5ο όροφο του νοσοκομείου υπήρχε ένα νεαρό αγόρι που τον έλεγαν Μπραξ.

το Μωρό τους Πέθανε

Είχε πνευμονική υπέρταση, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια και τραχειομαλακία και στους 11 μήνες της ζωής του δεν είχε βγει ποτέ από το νοσοκομείο. Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την θεραπεία του αλλά οι γιατροί πίστευαν πως θα βελτιωνόταν η κατάστασή του μεγαλώνοντας.

Από την στιγμή που το ζευγάρι γνώρισε τον Μπραξ , ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον πήγαν σπίτι και τον φρόντισαν και από εκείνη την στιγμή και μετά η κατάστασή του συνεχώς βελτιωνόταν. Ήταν λες και η αγάπη που έπαιρνε τον βοηθούσε να θεραπευτεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το ζευγάρι υιοθέτησε και επίσημα τον Μπράξ. Παρόλο που τους λείπει ο Dewey και ακόμα νιώθουν την απώλεια, είναι χαρούμενοι που δεν υποφέρει και καταλαβαίνουν πως ο χαμός του βοήθησε τελικά ένα άλλο πλάσμα που το είχε ανάγκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share