Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις...

Μια αληθινή ιστορία!

14 Οκτωβρίου 2019 17:57
Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις...

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με μια κοπέλα όπου πίστευαν όλοι ότι θα πεθάνει,ενώ δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις...Πήγε στο γιατρό επειδή πονούσαν τα γόνατά της και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν…

Η Τζασμίν, μητέρα της Μπρίτανι Μπάκερ χαρακτήρισε την κόρη της ως ένα παιδί γεμάτο Μπρίτανι που αγαπούσε το τραγούδι στην εκκλησία. Ένα πρωί, βρήκε την κόρη της στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς της να τρέμει και να κουνιέται.

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους!! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις!

Είχε μια μεγάλη επιληπτική κρίση -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- κάτι που η μητέρα της ήταν εξοικειωμένη αφού έπασχε και η ίδια από τέτοιες κρίσεις..

Η Μπρίτανι έδωσε φάρμακα στην κόρη της, αλλά όταν τα συμβατικά μέτρα απέτυχαν για την Brittany, άρχισαν να χάνουν την ελπίδα ότι η Μπρίτανι θα ζήσει μια κανονική ζωή από και πέρα – ή ακόμα και αν θα ζήσει. Η Jamie αισθάνθηκε προσωπικά υπεύθυνη. «Από εμένα κληρονόμησε η κόρη μου αυτή την ασθένεια», είπε.

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους!! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις!

Το άγχος της ύπαρξης ενός άρρωστου παιδιού καθώς είχαν οικονομικές δυσκολίες τους έπληξε όλους στην οικογένεια. Η κόρη τους ήταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες.

Οι εξετάσεις εγκεφάλου έδειξαν ότι ολόκληρος ο εγκέφαλός της δεν δούλευε σωστά και νέκρωνε και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι ‘αυτήν. Οι γιατροί είπαν στην Τζασμίν να την πάει στο σπίτι για να την αφήσει στο οικείο της περιβάλλον στις τελευταίες στιγμές της.

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους!! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις!

Η Τζασμίν πέρασε όλη τη νύχτα να προσεύχεται για το παιδί της και το πρωί η Μπρίτανι άρχισε να ανταποκρίνεται για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο.

Οι πρώτες λέξεις που είπε ήταν: «Ιησού! Ιησούς!»

Κοίταξε τη μητέρα της και περιέγραψε τη συνάντησή της με τον Ιησού με κάθε λεπτομέρεια που δεν ήταν σύνηθες για ένα 5 ετών κορίτσι.

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους!! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις!

Οι γιατροί, έκπληκτοι με την ανάκαμψη, της έκαναν εξετάσεις αμέσως την επόμενη μέρα.

Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακρυά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακρυά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία ενός που μωρού που βρέθηκε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο...

Οι κάτοικοι της ρωσικής πόλης Yaroslav βόρεια της Μόσχας ποτέ δεν θα ξεχάσουν αυτή την ιστορία: μια μέρα ένας περαστικός άκουσε ένα μωρό να κλαίει μέσα σε ένα σπίτι. Αρχικά δεν του έδωσε και πολύ σημασία – τα μωρά κλαίνε.

Αλλά όταν το κλάμα συνεχίστηκε όχι απλά για ώρες, αλλά για μέρες και αφού δεν έβλεπε φώτα στο σπίτι, αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό: ένα μωρό που έμοιαζε να είναι ενός έτους καθόταν σε ένα σκοτεινό σαλόνι, ολομόναχο. Το κοριτσάκι ήταν ξαπλωμένο στο βρόμικο πάτωμα και το υπόλοιπο σπίτι γύρω της ήταν άδειο. Φαινόταν λες και οι ιδιοκτήτες είχαν μετακομίσει και είχαν πάρει τα πάντα… εκτός από το μωρό τους!

undefined

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε σπάσει τον γοφό της, πεινούσε και ήταν φανερά εξαντλημένo. Είχε περάσει σχεδόν μια βδομάδα στο σπίτι ολομόναχο.


Το όνομα της ήταν Liza Verbitskaya, αλλά όταν η αστυνομία έψαξε τους γονείς της, δεν βρήκε τίποτα. Η οικογένεια είχε απλά εξαφανιστεί. Μετά την διαμονή της στο νοσοκομείο, η Liza θα πήγαινε σε ορφανοτροφείο όπου θα την έδιναν για υιοθεσία

undefined

Τότε μπήκε στην ιστορία η Inna Nika. Εκείνη ακριβώς την στιγμή, η Inna είχε πάει να επισκεφτεί τον γιο της στο νοσοκομείο. Όταν άκουσε ένα μωρό να κλαίει από το διπλανό δωμάτιο, ένιωσε την ανάγκη να πάει να δει αν είναι καλά και τελικά γνώρισε την Liza και έμαθε όλη την θλιβερή της ιστορία. Από τότε η Inna της έφερνε πάνες και παιχνίδια.

undefined
Η Inna είχε ήδη δύο γιους και μέχρι τότε δεν είχε σκεφτεί την υιοθεσία. Αλλά όταν έφτασε η μέρα που έφυγε η Liza από το νοσοκομείο, η Inna συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνη. “Ζήτησα την διεύθυνση του μέρους που την είχαν πάει και πήγα εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Δεν ξέρω καν πώς έφτασα!”

Μερικούς μήνες αργότερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και η Liza μετακόμισε στο σπίτι μαζί με την Inna και την νέα της οικογένεια. Ήταν σχεδόν δύο ετών, αλλά δεν μπορούσε να φάει στερεή τροφή και φοβόταν πολύ τους δυνατούς θορύβους.

Έναν χρόνο αργότερα δεν μπορούσε καν να περπατήσει σωστά. Η Inna αποφάσισε να την γράψει σε μαθήματα χορού με την ελπίδα ότι η μουσική θα την βοηθούσε και θα την ενέπνεε να μάθει να διαχειρίζεται το σώμα της καλύτερα.

undefined

Και έπιασε. Χάρη στον χορό σε συνδυασμό με την αγάπη και την φροντίδα της θετής της μητέρας, η Liza σύντομα έγινε ένα υγιές, χαρούμενο παιδί. Όταν ξεκίνησε το σχολείο, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό ήταν το ίδιο παιδί που είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του σε ένα άδειο σπίτι.

Λόγω της “εξωτικής” της εμφάνισης, τραβούσε πολύ την προσοχή. Κάποια παιδιά την πείραζαν και την αποκαλούσαν “τσιγγάνα” και “σοκολάτα”. Αλλά η Liza είχε την ικανότητα να διώχνει την κακία από πάνω της. “Δεν ντρέπεται γι’αυτό που είναι”, είπε η Inna. “Όταν ήταν μικρή, της είπα: “Ο κόσμος πάντα θα σε κοιτάει – να είσαι προετοιμασμένη γι’αυτό!’”

Στο μεταξύ, το 12χρονο κορίτσι έχει κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς ταλέντου και επιδείξεις ομορφιάς – ξεκίνησε ακόμα και την πρώτη της δουλειά σαν μοντέλο.

undefined

Λίγο μετά την νίκη της Liza σε έναν τέτοιο διαγωνισμό μέσα από τον οποίο έγινε γνωστή σαν “το πιο όμορφο κορίτσι της χώρας”, η βιολογική της μητέρα φάνηκε να συνειδητοποιεί ξαφνικά ότι αυτό ήταν το μωρό που είχε εγκαταλείψει 11 χρόνια πριν.

Έψαξε την Liza και επέμεινε ότι είχε το δικαίωμα να δει το παιδί της ξανά. Της το αρνήθηκαν – στην τελική, δεν είχε καν εξηγήσει γιατί την εγκατέλειψε. Είχε χάσει κάθε δικαίωμα επικοινωνίας. Τώρα η Liza θα μπορέσει να αποφασίσει μόνη της αν θέλει να δει ποτέ την βιολογική της μητέρα ξανά.

Η αγάπη πραγματικά έσωσε αυτό το κορίτσι. Είναι υπέροχο το τι μπορεί να κάνει η αγάπη και η αφοσίωση!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share