Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγε στο γιατρό επειδή πονούσαν τα γόνατά της και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν…

Σοκαριστικό!

25 Ιουλίου 2019 17:09
Πήγε στο γιατρό επειδή πονούσαν τα γόνατά της και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν…

Μια 65χρονη γυναίκα από τη Νότια Κορέα υπέφερε από αρθρίτιδα και πήγε να κάνει μια σειρά ακτινογραφιών, στα πλαίσια παρακολούθησης της ασθένειάς της… Πολυμυοσίτιδα: Η σπάνια ασθένεια της Ρούλας Κορομηλά!

Το παράξενο είναι πως οι γιατροί, εκτός από τα εμφανή σημάδια της αρθρίτιδας, εντόπισαν ένα μεγάλο αριθμό από χρυσές βελονίτσες στα γόνατά της. Η γυναίκα είχε λάβει αγωγή με αναλγητικές ενέσεις και αντιφλεγμονώδη φάρμακα στο παρελθόν, ωστόσο οι πόνοι δεν υποχωρούσαν.

Επιπλέον, οι θεραπείες που της είχαν προταθεί της προκαλούσαν γαστροεντερικές ενοχλήσεις. Συνεπώς, κατέφυγε στην πανάρχαια μέθοδο του βελονισμού ως μέσου αντιμετώπισης του πόνου. Η συγκεκριμένη εκδοχή της θεραπείας αυτής, περιλαμβάνει τη μόνιμη εισαγωγή χρυσών βελόνων στο σώμα του ασθενούς.

Η γυναίκα πήγαινε στο βελονιστή μια φορά τη βδομάδα και ως αποτέλεσμα συσσωρεύτηκε στο σώμα της μια πληθώρα από χρυσές βελόνες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το σκεπτικό πίσω από την τεχνική αυτή είναι το εξής: οι χρυσές βελόνες που τοποθετούνται μόνιμα στο σώμα του υπό θεραπεία ατόμου, επενεργούν ως μόνιμος βελονισμός και η χρήση αυτή στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας είναι εξαιρετικά διαδεδομένη στις ασιατικές χώρες.

Η σοβαρή ασθένεια που χτύπησε μια 50χρονη: Της πέφτουν όλα τα νύχια συνεχώς!

Σε πλήρη απόγνωση βρίσκεται μία 53χρονη από το Μέρσεϊσαϊντ της Αγγλίας, η οποία έχει χάσει όλα της τα… νύχια λόγω μυστηριώδους ασθένειας.

Η Andrea Calland έχει επισκεφθεί όλων των ειδών τους γιατρούς, αλλά δεν έχει λάβει ξεκάθαρη διάγνωση από κανέναν σχετικά με το λόγο που τα νύχια της -τόσο των ποδιών όσο και των χεριών- σαπίζουν ξανά και ξανά.

Ο εφιάλτης άρχισε όταν είδε ένα από τα νύχια του ποδιού της να ξεριζώνεται. Άμεσα το κομμένο νύχι στάλθηκε από το γιατρό της σε ιατρικό εργαστήριο, αλλά όσο περίμεναν για τα αποτελέσματα, η 53χρονη έχασε και τα υπόλοιπα 19 ένα - ένα…

«Είναι πραγματικά ντροπιαστικό. Φανταστείτε να σας κοιτάζει κάποιος και να βλέπει πως δεν έχετε νύχια. Όλοι με ρωτούν εάν τα τρώω ή αν συμβαίνει κάτι. Δεν μπορώ να φορέσω πέδιλα και βασικά πλέον δεν βγαίνω καν έξω. Καμία γυναίκα δεν θα το ήθελε αυτό» περιέγραψε η 53χρονη σύμφωνα με το δημοσίευμα του Metro.

Ενώ δεν έχει δοθεί καμία διάγνωση, η μόνη... υποψία που έχουν οι ειδικοί είναι η άγνωστη ασθένεια να συνδέεται με τη βλεφαρίτιδα, από την οποία η Andrea Calland πάσχει εδώ και έξι χρόνια.

Η 53χρονη παλιότερα ήταν ένα άτομο με πολλούς φίλους και έντονη κοινωνική ζωή, αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει εξ΄ ολοκλήρου. Χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, αφού σύμφωνα με την ίδια είχε «αφεθεί στη μιζέρια της», ενώ δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά.

Τα νύχια της ξεριζώνονται, ματώνουν, θεραπεύονται, μεγαλώνουν ξανά και πάλι από την αρχή. Αυτή είναι πλέον η εφιαλτική ζωή της Andrea καθώς η ασθένειά της παραμένει ένα «μυστήριο» και η ίδια δηλώνει πως δεν έχει «πού αλλού να στραφεί».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συγκλονιστικό: Έφηβη πάσχει από σπάνια αμνησία!

Ο ιός Έμπολα χτύπησε πάνω από 1000 νεκρούς!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share