Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Συνελήφθη δασκάλα! Έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της!

Είχε βγει καθηγήτρια της χρονιάς!

29 Νοεμβρίου 2019 10:46
Σοκ: Συνελήφθη δασκάλα! Έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της!

Σοκ στο Τέξας, με τις Αρχές να προβαίνουν στη σύλληψη μιας δασκάλας καθώς έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της! Μάλιστα, τον Μάιο της είχε απονεμηθεί ο τίτλος Teacher of the Year!

ΗΠΑ: Δασκάλα που διατηρούσε σχέση με ανήλικο μαθητή της, σκότωσε τον άντρα της και μετά αυτοκτόνησε!

Η αστυνομία υποστηρίζει, μάλιστα, ότι έχει στην κατοχή της και μηνύματα που είχε στείλει η 36χρονη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Τσαβερία έκανε τουλάχιστον δύο φορές στοματικό έρωτα στον μαθητή της μέσα σε σχολική αίθουσα τον περασμένο Οκτώβριο.

Βαρύς ο πέλεκυς σε δασκάλα που έκανε σ3ξ με 15χρονη μαθήτριά της!

Η ίδια είχε φροντίσει να πάρει άδεια πριν να έρθουν στη δημοσιότητα οι κατηγορίες σε βάρος της. Η 36χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη μετά την εγγύηση που κατέβαλε.

Στην ομιλία της κατά την απονομή του βραβείου, τον περασμένο Μάιο, η Τσαβερία είχε αναφέρει ότι «ο πιο σημαντικός ρόλος ενός εκπαιδευτικού είναι να βοηθήσει τις έπομενες γενιές ώστε να γίνουν επιτυχημένα μέλη της κοινωνίας. Πέρα από κάθε βιογραφικό, εγώ εκπαιδεύω τους μαθητές μου και ελπίζω ότι όταν θα φεύγουν από την αίθουσα του σχολείου θα σκέφτονται τρόπους για να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία».

Σάλος: Παντρεμένη δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με 17χρονο μαθητή της!

Στις ΗΠΑ η κατάσταση με τις δασκάλες που έρχονται σε ερωτική επαφή με τους μαθητές τους, έχει ξεφύγει τελείως, καθώς τέτοια περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολύ συχνά. 5 χρόνια φυλάκιση για δασκάλα: Είχε ερωτική σχέση με 15χρονη! (Photo)

Το τελευταίο είναι αυτό της Χάλει Ριντ, η οποία σύμφωνα με τις αρχές του Κεντάκι έχει παραδεχθεί οτι είχε σ3ξουαλική σχέση με έναν 17χρονο μαθητή της, κατά την διάρκεια της χρονιάς 2017-18, στο τέλος της οποίας μάλιστα συνελήφθη και χρειάστηκε να πληρώσει 25.000 δολάρια για να μείνει ελεύθερη μέχρι την δίκη.

Η 37χρονη μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είχε συνευρεθεί με τον συγκεκριμένο νεαρό 8 φορές μέσα στο λύκειο, είτε με ολοκληρωμένη επαφή, είτε με στοματικό έρωτα.

Μάλιστα η κατάσταση για την ασυγκράτητη δασκάλα είναι τόσο σοβαρή που της έχει απαγορευτεί να έρχεται σε επαφές με ανήλικους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει ούτε σε δύο σχολικές εκδηλώσεις των παιδιών της, που ζήτησαν άδεια.

Σοκ: Δασκάλα έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 13χρονο και στη συνέχεια τον βίαζε!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με μια δασκάλα η οποία έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 13χρονο και στη συνέχεια τον βίαζε

Εδώ και 21 μήνες μία δασκάλα από τη Μασαχουσέτη συνελήφθη γιατί έδινε ουσίες σε έναν 13χρονο μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια παρενοχλούσε σεξουαλικά.Μάλιστα όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες η δασκάλα είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι περισσότερες από 300 φορές.

Η Κριστίν Μακάλουν, ομολόγησε τις πράξεις της και στην απολογία της πως την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον 13χρονο ήταν αφού του είχε δώσει πρώτα να δοκιμάσει αλκοόλ και μαριχουάνα. Ο μικρός όπως φάνηκε όμως δεν είχε καμία διάθεση να εγκαταλείψει τη δασκάλα και ξεκίνησε να κάνει μαζί της ιδιαίτερα μαθήματα, μάλιστα έπαιρνε μαζί του και τον αδερφό του.

Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο μικρός ερωτεύτηκε μία συμμαθήτρια του και εγκατέλειψε τη δασκάλα. Αυτό όμως δεν άρεσε στην τελευταία και πίεζε τον ανήλικο να γυρίσει στην αγκαλιά της. Τότε ο νεαρός μαθητής τα αποκάλυψε όλα στον πατέρα του και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share