Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ! Τον "καταβρόχθισε" ο ιπποπόταμος που είχε για κατοικίδιο!

Απίστευτο!

24 Νοεμβρίου 2019 13:22
Σοκ! Τον

Ένας αγρότης είχε ιδιαίτερη αγάπη στον ιπποπόταμο που είχε ως κατοικίδιο. Τα ίδια αισθήματα δεν είχε το ζώο που τον μάσησε μέχρι θανάτου.

Δεν άντεξε το σκυλάκι: Πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του!

Ένας αγρότης από την Νότια Αφρική βρήκε τραγικό θάνατο όταν του επιτέθηκε ο ιπποπόταμος που είχε ως κατοικίδιο. Ο Μάριους Ελς δέχτηκε την τρομερή επίθεση το βράδυ του Σαββάτου, με το ζώο να τον δαγκώνει μέχρι θανάτου.


Το ακρωτηριασμένο σώμα του αγρότη ανακαλύφθηκε στον πάτο ενός ποταμού που διατρέχει την αγροτική νότια Αφρική.

Νωρίτερα τον ίδιο χρόνο, ο ιδιοκτήτης δήλωνε πόσο ευτυχισμένος ήταν για το διαφορετικό του κατοικίδιο και την ιδιαίτερη σχέση που είχαν αναπτύξει. Οι φωτογραφίες του πάνω στην ράχη του θηρίου μαρτυρούν την λατρεία που του είχε.

"Υπάρχει μία σχέση μεταξύ μας και αυτό μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να το καταλάβουν", δήλωνε τότε ο ιδιοκτήτης.

Ο Ελς φιλοξενούσε στην φάρμα του 20 ακόμα διαφορετικά είδη εξωτικών ζώων, ανάμεσά τους καμηλοπαρδάλεις και ρινόκερους, αλλά μόνο με τον Χάμφρεϊ είχε αναπτύξει τέτοια φιλία.

Οι ιπποπόταμοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα ζώα, τα οποία μπορεί να επιτεθούν χωρίς κάποια προφανή πρόκληση, όπως μάλλον συνέβη στην περίπτωση του άμοιρου Μάριους Eλς.

Τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν έγκυο! (photos)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 29χρονη έγκυος σε δάσος στη Γαλλία καθώς την κατασπάραξαν σκυλιά!

Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Όλα έγιναν όταν η Elisa Pilaski πήγε τον σκύλο της βόλτα στο δάσος του Retz.

Το απόγευμα του Σαββάτου (16/11), την βρήκε νεκρή και γεμάτη δαγκωματιές ο σύζυγός της. Νωρίτερα, τον είχε πάρει πανικόβλητη τηλέφωνο και του είπε ότι υπήρχε μία αγέλη με σκυλιά που φοβόταν ότι θα της επιτεθεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας της έφυγε από το αεροδρόμιο όπου εργαζόταν και μετά από 45 λεπτά έφτασε στο δάσος. Ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η γυναίκα η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος ήταν νεκρή μέσα στα αίματα ενώ είχε δαγκωματιές παντού.

Γυναίκα γεννάει μέσα στο αμάξι μπροστά στα παιδιά της και συγκινεί! (Video)

Ο σκύλος της οικογένειας κατάφερε να επιζήσει της επίθεσης.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι κάποια από τα δαγκώματα στην άτυχη 29χρονη έγιναν όσο εκείνη ήταν ζωντανή, ωστόσο πολλά από αυτά έγιναν αφού εκείνη είχε πεθάνει.

Η αστυνομία διερευνά και το ενδεχόμενο η γυναίκα να πέθανε στην προσπάθεια να προστατέψει τον σκύλο της αλλά και την περίπτωση κάποιες από τις φονικές δαγκωματιές να έγιναν από το δικό της το κατοικίδιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share