Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιώσαμε! Το συγκινητικό γράμμα μιας 7χρονης στον Άγιο Βασίλη!

Κάνει το γύρο του κόσμου!

22 Νοεμβρίου 2019 20:26
Λιώσαμε! Το συγκινητικό γράμμα μιας 7χρονης στον Άγιο Βασίλη!

Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου κοριτσιού από το Λίβερπουλ προς τον Άγιο Βασίλη κάνει το γύρο του διαδικτύου κι όχι άδικα!

Τα πήρε: Πιτσιρικάς κάλεσε την αστυνομία γιατί δεν πήρε τα δώρα που ήθελε από τον Αϊ-Βασίλη!

Όλα τα παιδάκια ζητάνε κούκλες, αυτοκίνητα, κάστρα και γενικά παντός τύπου παιχνίδια, αυτή η πιτσιρικά όμως ήθελε πιο απλά πράγματα, αυτά που για όλους εμάς είναι δεδομένα... Φαγητό και στέγη!

Ειδικότερα, γράφει: «Αγαπητέ Αγιε Βασίλη, μπορείς να βοηθήσεις; Μπορούμε να έχουμε ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα; Η μαμά θέλει να είμαστε όλοι μαζί… Μπορείς να μας φέρεις φαγητό και μια ωραία κούκλα για τα Χριστούγεννα;».

Η επιστολή βρέθηκε σε Χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο, που στήθηκε σε καφετέρια για τις παιδικές επιθυμίες και ευχές. Ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης –Τζέραρντ Γουντχάουζ- που άνοιξε την επιστολή δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση που του προκάλεσε το περιεχόμενο. Αμέσως έγινε κινητοποίηση έτσι ώστε η οικογένεια να περάσει μαζί την περίοδο των Χριστουγέννων σε ξενοδοχείο και τα παιδιά να είναι όσο το δυνατόν πιο ανέμελα.

Ως τώρα τα παιδιά της οικογένειας έμεναν χωρίς τη μητέρα τους σε σπίτι συγγενή τους, όπως έγινε γνωστό. Η μητέρα, που ζει σε ξενώνα, είπε στον κ. Γουντχάουζ ότι «δεν είχε ιδέα» ότι η κόρη της είχε γράψει την επιστολή και «δεν μπορεί να πιστέψει» την ανταπόκριση που είχε το γράμμα της.

Εν τέλει, μαζεύτηκαν περίπου 6.000 λίρες από δωρεές ως βοήθεια για την οικογένεια. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν!

Μικρό παιδί τοποθετεί κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του όταν βλέπει πως το βράδυ τον επισκέφτηκε ο Άγιος Βασίλης!

Κάθε παιδί πιστεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων, κυρίως λόγω ενός συγκεκριμένου ατόμου: του Άγιου Βασίλη. Είναι μια μεγάλη γιορτή που γιορτάζουν οι περισσότερες οικογένειες, και η οικογένειά του Έβαν δεν είναι διαφορετική!

Δείτε επίσης: Απίστευτο βίντεο: Πώς ήταν τα Χριστούγεννα το 1956 στην Αθήνα;

Αλλά ο Έβαν είναι λίγο πιο καχύποπτος με τον Άγιο Βασίλη σε σχέση με τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του. Ήθελε μια φυσική απόδειξη της ύπαρξής του, έτσι έκανε αυτό που κάθε παιδί θα έκανε στη θέση του.

Εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι του σπιτιού του, έτσι ώστε να μπορεί να καταγράψει τον Άγιο Βασίλη να παραδίδει τα δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων. Αυτό που ανακαλύπτει θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

Ο μικρός μπορεί να ήταν αρκετά δύσπιστος με την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, αλλά απ’ ότι φαίνεται, κάποιος του την έφερε!

Ο Άγιος Βασίλης όχι μόνο εμφανίστηκε, αλλά έκανε και εντυπωσιακή είσοδο! Έφαγε τα μπισκότα του, ήπιε και το γάλα του και άφησε τα δώρα – με εντυπωσιακό τρόπο και πάλι.

Αλλά επειδή αυτός ο στρουμπουλός κύριος τα βλέπει όλα, ήταν δυνατόν να μην πάρει χαμπάρι την κάμερα; Όχι βέβαια!

Δείτε παρακάτω το απίστευτο αυτό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share