Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

To ξενοδοχείο που γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλο τον χρόνο! (Video)

Mήπως θέλετε να το επισκεφτείτε!

4 Αυγούστου 2019 12:45
To ξενοδοχείο που γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλο τον χρόνο! (Video)

Το Inn at Christmas Place, είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Τενεσί των ΗΠΑ και γιορτάζει τα Χριστούγεννα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά το 2007 και διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να σας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών.

Στην είσοδο συνήθως υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης που καλωσορίζει τους επισκέπτες τραγουδώντας. Στο λόμπι βρίσκεται μόνιμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αρκετά μεγάλο και εντυπωσιακό ενώ η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση «εξαπλώνεται» σε κάθε όροφο του ξενοδοχείου. Διαθέτει ακόμα δυο πισίνες, υδρομασάζ και κατάστημα με τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα είδη.

Για όσους λατρεύουν τα Χριστούγεννα τα καλά νέα δε σταματούν εδώ γιατί το ξενοδοχείο προσφέρει τη Santa Suite. Είναι το πιο… χριστουγεννιάτικο δωμάτιο γεμάτο δέντρα, στεφάνια και στολίδια σε κάθε γωνιά του τοίχου. Και, φυσικά κατά την άφιξή σας σας περιμένει ένα δώρο από τον Αη Βασίλη.

Όταν ένας κρεοπώλης ανοίγει ξενοδοχείο.. το αποτέλεσμα είναι αυτό!

Όταν μια ζωή είσαι κρεοπώλης, την περιουσία σου την χρωστάς σε αυτό το επάγγελμα, ε δεν μπορείς και εύκολα να το ξεχάσεις και να δηλώσεις ξενοδόχος. Ο Γερμανός Κλάους Μπέμπελ, ο κρεοπώλης που άνοιξε το ξενοδοχείο BB&BB στη Βαυαρία, δηλαδή Boebel Bratwurst Bed and Breakfast, δηλώνει εραστής του λουκάνικου και ήθελε να αποδώσει φόρο τιμής στο λαχταριστό έδεσμα.

'Ετσι όταν αποφάσισε να ανοίξει ένα ξενοδοχείο, η διακόσμηση ήταν λίγο ξεχωριστή.

Το ξέρατε ότι υπάρχει ένα ξενοδοχείο φάντασμα στην Αλθέα;

Στα δωμάτια θα βρεις φωτογραφίες με λουκάνικα να κοσμούν τις ταπετσαρίες, μαξιλαράκια σε σχήματα λουκάνικου στα κρεβάτια και λουκάνικα bratwurst να κρέμονται από το ταβάνι.

Διαθέτει 7 δωμάτια ενώ φυσικά το πρωινό περιλαμβάνει λουκάνικα, ενώ μπορείτε να πάρετε και μαθήματα μαγειρικής, με συνταγές που βασίζονται, (που αλλού;), στο λουκάνικο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share