Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρόμος στον αέρα: Boeing "έβγαζε" φωτιές από τους κινητήρες! (Video)

Σήμανε συναγερμός!

22 Νοεμβρίου 2019 07:45
Τρόμος στον αέρα: Boeing

Θρίλερ έζησαν επιβάτες ενός Boeing 777! Οι κινητήρες του αεροπλάνου έπιασαν φωτιά και έπρεπε να κάνει αναγκαστική προσγείωση!

Είχε προορισμό τη Μανίλα όταν ο πιλότος διαπίστωσε πιθανή βλάβη στους κινητήρες.

Βίντεο που έχουν καταγράψει το Boeing να πετάει πάνω από το Λος Άντζελες πριν να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της πόλης δείχνουν φλόγες να βγαίνουν από τους κινητήρες του αεροπλάνου.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τραυματισμούς.

«Είδαμε φλόγες να βγαίνουν από τις μηχανές. Έμοιαζαν με φλόγες που βγαίνουν από τις εξατμήσεις αυτοκινήτων ή μοτοσικλετών» περιέγραψε τις εικόνες που είδε ένας 36χρονος κάτοικος του Λος Άντζελες.

«Ξαφνικά οι φλόγες σταμάτησαν και είδα το αεροπλάνο να στρίβει αριστερά και να επιστρέφει στο αεροπλάνο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Χρήστες του Twitter ανήρτησαν βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει επιβάτης της πτήσης με τις φλόγες να βγαίνουν από έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου.

Θρίλερ σε πτήση για Κρήτη: Αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο! (photos)

Θρίλερ σε πτήση για Κρήτη, καθώς το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο!

Θρίλερ: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά! (photos)

Συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων προσγειώθηκε, πριν από λίγο, το αεροσκάφος της Aegean Airlines που εκτελούσε σήμερα το απόγευμα, στις 7, την πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες από επιβάτες, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και αναγκάστηκε να κατευθυνθεί δυτικά.

Τελικά, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανίων με τους επιβάτες να παραμένουν, προς το παρόν εντός του αεροσκάφους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν το αεροσκάφος θα προσπαθήσει εκ νέου να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ή αν θα αποβιβάσει τους επιβάτες στα Χανιά προκειμένου να μεταβούν στο Ηράκλειο οδικώς.

Ο απόλυτος τρόμος: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά μπροστά στους επιβάτες! (photos)

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες, όταν αεροπλάνο έπιασε φωτιά μπροστά τους! Πτήση θρίλερ: Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε δρόμο με έναν κινητήρα - 12 τραυματίες!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο οι επιβάτες πτήσης το είδαν - λίγα λεπτά πριν την απογείωση - να τυλίγεται στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη στο διεθνές αεροδρόμιο της Σεούλ Ιντσεόν, σε αεροσκάφος της Asiana Airlines, ο κινητήρας του οποίου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αμέσως το αεροπλάνο εκκενώθηκε, ενώ ευτυχώς πέραν του πανικού που επικράτησε, δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα.

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω καπνού!

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε πριν από λίγο αεροπλάνο καθώς έβγαζε καπνούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρνακα Κύπρου με προορισμό το Λονδίνο, ωστόσο το πλήρωμα εντόπισε καπνό στην καμπίνα. Το αεροσκάφος έχει 152 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Η πτήση BA2673 της British Airways απογειώθηκε από τη Λάρνακα στις 17:36 με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθρου του Λονδίνου, ωστόσο, ενώ βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο περίπου πάνω από την Λήμνο, εντοπίστηκε καπνός. Ετσι, ο κυβερνήτης ζήτησε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Αμέσως ο πύργος ελέγχου έδωσε το «πράσινο φως». Ετσι, το Αirbus A320 προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Αθήνα στις 19:35. Οι επιβάτες αποχώρησαν με τη βοήθεια της αστυνομίας. Πυροσβεστική και τεχνικά κλιμάκια του αεροδρομίου ελέγχουν το αεροσκάφος για να διαπιστώσουν το πρόβλημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share