Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγριογούρουνα ξέθαψαν και "ρούφηξαν" κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ!

Απίστευτο!

20 Νοεμβρίου 2019 16:09
Αγριογούρουνα ξέθαψαν και

Κάποιοι έμποροι ναρκωτικών και κυρίως καθαρής κοκαΐνης θεώρησαν πως είχαν βρει το κατάλληλο μέρος για να κρύψουν το εμπόρευμά τους. Η κρυψώνα δεν ήταν άλλη από το δάσος της Τοσκάνης όπου έθαψαν μέσα σε γυάλες ποσότητα κοκαΐνης αξίας 19.800 ευρώ.

Απίστευτο περιστατικό στη Ημαθία: Αγροτικό ανετράπη μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνα!

Δεν υπολόγισαν όμως πως στην περιοχή κυκλοφορούν αγριογούρουνα, με αποτέλεσμα η "πραμάτεια" τους να γίνει γεύμα για τα πεινασμένα ζωάκια!

Η αστυνομία που παρακολουθούσε τα τηλέφωνά των δραστών, τους άκουσε να διαμαρτύρονται για το αδικοχαμένο εμπόρευμά τους.

Οι άντρες (ένας Ιταλός και τρεις Αλβανοί) είχαν θάψει την κοκαΐνη σε βάζα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να την προστατεύσει από τους περίεργους χοίρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως διακινούσαν κάθε μήνα περίπου 2 κιλα κοκαΐνης από την κοιλάδα Valdichiana σε μπαρ και κλαμπ στις πόλεις Αρέτσο και Σιένα.

Οι 4 άντρες χρησιμοποιούσαν έναν κώδικα για να αναφερθούν στα ναρκωτικά, ο οποίος εύκολα αποκρυπτογραφήθηκε από την αστυνομία και περιελάμβανε λέξεις όπως: «aperitivo, prosecco, vino και caffè».

Δύο οδηγήθηκαν στη φυλακή, ενώ οι άλλοι δύο τέθηκαν υπό κατ 'οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την Toscana Media News.

Η ομάδα εμπορευόταν υψηλής καθαρότητας κοκαΐνη, την οποία χρέωναν 99 ευρώ το γραμμάριο.

Εκατομμύρια αγριόχοιροι εκτιμάται ότι ζουν στην Ιταλία ενώ κατηγορούνται για χιλιάδες τροχαία ή και καταστροφή καλλιεργειών και αμπελώνων.

Αγριογούρουνα κυκλοφορούν ανενόχλητα μέσα στην Ραφήνα! (Video)

Αγριογούρουνα έκαναν την εμφάνισή τους και στην Ραφήνα και κάνουν ανενόχλητα βόλτα! Συγκεκριμένα, τρία αγριογούρουνα εμφανίστηκαν στην Αρίωνος, λίγα βήματα από τη λεωφόρο Μαραθώνος!

Οι αρχές θεωρούν ότι τα ζώα κατέβηκαν από την Πεντέλη αναζητώντας τροφή και συνιστούν προσοχή. Δείτε ακόμα: 15 αγριογούρουνα επιτέθηκαν σε δικυκλιστή στη Μαγνησία!

Για το θέμα αυτό, ο δήμαρχος, Ιωάννης Καλαφατέλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως το πρόβλημα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και ήδη έχουν υπάρξει τροχαία στα οποία έχουν εμπλακεί αγριογούρουνα.

«Ζητάμε από τους πολίτες να μην πετούν απορρίμματα και τροφές εκτός κάδου και βρίσκουν κάτι να τρώνε τα αγριογούρουνα. Και βέβαια να χρησιμοποιούν πάντα λουρί όταν βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους», δήλωσε ο δήμαρχος Ιωάννης Καλαφατέλης.

Φθιώτιδα: Νέο τροχαίο προκλήθηκε από αγριογούρουνα!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (1/11) στη γέφυρα της Βίστριζας στη δυτική Φθιώτιδα στο δρόμο Σπερχειάδα - Αγ. Σώστης!

Δείτε και αυτό: Συναγερμός στο Βόλο: Συγκρούστηκε τρένο με αυτοκίνητο!

Συγκεκριμένα δύο ΙΧ επιβατικά συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στην προσπάθεια των δύο οδηγών να αποφύγουν αγριογούρουνα!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες επρόκειτο για ολόκληρο κοπάδι - πάνω από 10 ζώα.

Κρήτη: Καταλοσθίσεις και τροχαία ατυχήματα από την κακοκαιρία!

Καταλοσθίσεις και τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν από την κακοκαιρία στην Κρήτη!

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από το απόγευμα πολλές περιοχές της Κρήτης, με συνέπεια να καταγράφονται και τα πρώτα προβλήματα.

Λίγο πριν τις 7, σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου - Χανίων στο ύψος του Καβρού μετά τη σύγκρουση οχημάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ένα ακόμη τροχαίο στις Βρύσσες Αποκορώνου. Μέχρι στιγμής, πάντως, από το ΕΚΑΒ δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Επιπλέον, μαρτυρίες αναφέρουν πως έχει γίνει και κατολίσθηση, στο ύψος του Φόδελε. Να σημειωθεί ότι σε περιοχές του Ρεθύμνου αλλά και του Ηρακλείου έριξε και χαλάζι

Η νύχτα ... μέρα έγινε στον κρητικό ουρανό από τις αστραπές που έπεσαν εξαιτίας της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share