Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Σταύρος Καπλανίδης!

Θρήνος...

16 Νοεμβρίου 2019 15:15
Πέθανε ο Σταύρος Καπλανίδης!

Πέθανε ο σκηνοθέτης Σταύρος Καπλανίδης αργά το βράδυ της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου, έπειτα από σύντομη πάλη με τον καρκίνο.

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε το 9χρονο αγόρι που τραυματίστηκε την 28η Οκτωβρίου στο κεφάλι!

Ο Σταύρος Καπλανίδης είχε σπουδάσει κινηματογράφο στη Γαλλία. Zούσε και εργαζόταν στο Παρίσι έως το 1975 που επέστρεψε στην Eλλάδα.

Πέθανε η Σοφία Κύργια!

Είχε εργαστεί σαν βοηθός σκηνοθέτη σε πολλές ελληνικές και ξένες παραγωγές (Mεγαλέξανδρος του Θόδωρου Aγγελόπουλου, Λούφα και παραλλαγή του Nίκου Περάκη, Fedora του Billy Wilder, Midnight express του Alan Parker κ.α.). Επίσης συνεργάστηκε με την Ανιές Βαρντά, τον Σταύρο Τορνέ, τον Σταύρο Τσιώλη τον Δήμο Αβδρλιώδη και άλλους.

Σοκ: 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της!

Ταινίες του όπως, Les Amants Terribles (Οι τρομεροί εραστές), O Λούσιας, Tα πουλιά εδώ δεν πετούν…, Σταύρος Tορνές O φτωχός κυνηγός του νότου διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το ντοκιμαντέρ του «Play it again Χρήστο» για τον Χρήστο Βακαλόπουλο απέσπασε το Βραβείο κοινού στο 9ο Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το 2007.

Επίσης γύρισε σε μίνι τηλεοπτική σειρά τον Λούσια του Νίκου Χουλιαρά το 2009.

Τελευταία του ταινία Η Καντίνα, κωμωδία, 2009.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Eταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Kινηματογραφίας του YΠΠO και του Δ.Σ. του Eλληνικού Kέντρου Kινηματογράφου.

Θρήνος: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Σταφυλάς!

Θρήνος στην Αμφιλοχία με τον θάνατο του 74χρονου Κωνσταντίνου Θ. Σταφυλά, συνταξιούχου επιχειρηματία πετρελαιοειδών που δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα.

Πέθανε η Ελένη Γκαϊταντζάκη!

Τον άτυχο άνδρα αναζητούσαν από χθες οικεία του πρόσωπα και σήμερα το πρωί με την επέμβαση της Αστυνομίας, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Νεκρός ο Ιωσήφ Φαραντάκης!

Θλίψη στα Χανιά καθώς έφυγε χθες από τη ζωή ο Ιωσήφ Φαραντάκης, ο οποίος ήταν ενεργό μέλος της Αθλητικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων, είχε ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τα τελευταία 3-4 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ΑΛΑ Χανίων μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Σήφη Φαραντάκη, που υπήρξε απ’τα πρώτα ιδρυτικά μέλη της Αθλητικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων, ως οδηγός αλλά και συνοδηγός, καθώς αγαπούσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της για τον άδικο χαμό του, στην οικογένειά και στους οικείους του.

Πέθανε η Ολυμπία Ζώη!

Επίσης οι φίλοι του χαρακτηριστικά σημειώνουν:

“Δυστυχώς ο Σήφης, μας άφησε σήμερα το πρωί. Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί τις 2 τελευταίες μέρες, αλλά πιστεύαμε ότι θα ξεπερνούσε και αυτή τη μάχη όπως έκανε 3 χρόνια τώρα.

Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή, στις 11 το πρωί στον Αγ. Γεώργιο στα Κατσιφαριανά (πίσω απ’ τη Χρυσοπηγή).

Όσοι θέλουν και μπορούν, τη Κυριακή εμείς θα είμαστε κανονικά στη Pista Park στις 2 μ.μ. όπως ακριβώς είχαμε προγραμματίσει απ’ την αρχή, όπου θα υπάρχει κουμπαράς για τα έξοδα της κηδείας που θεωρούμε ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε για αυτόν και για έξοδα που έχουνε μείνει πίσω”.

Σοκ: Πέθανε πρώην παίκτης της ΑΕΚ! (photos-video)

Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Άντονι Γκράντι να φεύγει από τη ζωή!

Τραγωδία: Πέθανε 20χρονη αθλήτρια! (photo)

Ο Γκράντι, που κατά καιρούς είχε μπλεξίματα με το νόμο, είχε περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Πανελληνίου, της ΑΕΚ αλλά και της Καβάλας.

Την είδηση του θανάτου του έδωσε ο άλλοτε προπονητής του Αρτς Μίλερ ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Το μόνο που αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα ήταν πως ενεπλάκη σε μία διαμάχη ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του.

Ο Άντονι Γκράντι που είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, μόλις τον περασμένο Ιούνιο είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός αθλητής! (photo-video)

Ο κόσμος της ποδηλασίας βυθίστηκε στο πένθος για τον θάνατο ενός εκ των κορυφαίων της αθλητών. Ο λόγος για τον Γάλλο Ρεϊμόν Πουλιντόρ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 83 ετών στην πόλη Σεντ Λοράν, όπως αναφέρει η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας L'Equipe.

Σοκ: Πέθανε γνωστός 27χρονος αθλητής!

Ο Πουλιντόρ είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στη Λιμόζ από τον περασμένο Οκτώβριο λόγω της «κατάστασης κόπωσης».

Σίγουρα αποτελεί σημείο αναφοράς στην ποδηλασία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60. Στις νίκες του, φιγουράρουν ένας γύρος Ισπανίας (1964), Μιλάνο-Σαν Ρέμο (1961), Flecha Valona (1963), Dauphiné (1966 και 1969) και δύο νίκες στο Παρίσι-Νις (1972 και 1973).

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε η Αννα Μπλούνα!

Φρίκη: Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη!

Τραγωδία: Πέθανε 20χρονη αθλήτρια! (photo)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share