Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Φωτιά στη μαρίνα Γλυφάδας: "Είμαι ζωντανή, είχα μια..." - Ανατριχιάζουν τα λόγια της 22χρονης!

Το δημόσιο μήνυμά της!

15 Νοεμβρίου 2019 20:30
Φωτιά στη μαρίνα Γλυφάδας:
Follow us on Google News

Το δημόσιο μήνυμά της έστειλε η 22χρονη, μετά την περιπέτεια της στη μαρίνα της Γλυφάδας.

Αναφέρει στο Instagram: "Όλα πέρασαν, είμαι ακόμη ζωντανή", και ζητά συγγνώμη που δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα μηνύματα που δέχεται. Με την ευκαιρία δείτε και ένα σοκαριστικό βίντεο.

Η νεαρή Βελγίδα είχε ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα από Σόφια, την προηγούμενη κιόλας μέρα, με σκοπό να διανυκτερεύσει στη μαρίνα της Γλυφάδας σε επαγγελματικό σκάφος αναψυχής που έφερε ελληνική σημαία. Όπως είπε στην κατάθεση της στους Λιμενικούς, την Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη μίνι κρουαζιέρα στα νησιά του Σαρωνικού μαζί με τον πλοιοκτήτη του σκάφους και πως αυτός ήταν και ο σκοπός της επίσκεψής της στην Ελλάδα.

Οι Λιμενικοί εκτιμούν ότι η φωτιά ξεκίνησε από το σκάφος που βρισκόταν η 22χρονη Βελγίδα, η οποία δεν αντελήφθη ούτε τους καπνούς, ούτε τις φλόγες διότι εκείνη την ώρα κοιμόταν στη καμπίνα.

"Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Κοιμόμουν και δεν κατάλαβα το παραμικρό". Μάλιστα, όπως είπε και στις Λιμενικές Αρχές, εάν δεν ήταν ο καπετάνιος από άλλος σκάφος να την ειδοποιήσει φωνάζοντας της να βγει γρήγορα έξω, χτυπώντας ταυτόχρονα το σκάφος, ίσως να μην κατάφερνε να σωθεί.

μαρίνα Γλυφάδας-φωτιά

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την φωτιά στην Κυψέλη!

Η φωτιά που ξέσπασε στην Κυψέλη έχει σημάνει συναγερμό! Οι εικόνες πραγματικά συγκλονίζουν!

Στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με 16 άνδρες και ο οχήματα, η οποία προσπαθεί να σβήσει την πυρκαγιά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες απομάκρυναν τρία άτομα από το φλεγόμενο διαμέρισμα.

Η φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης, στη διασταύρωση των οδών Κρόνου και Ερασμίας, σε ένα στενό δρομάκι, λίγο πιο πάνω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Ζώνης.

Η εικόνα ειδικά με τον άνθρωπο που κουβαλάνε στα χέρια σοκάρει!

Κυψέλη φωτιά άνθρωπος αγκαλιά

Κυψέλη φωτιά γειτονιά

Κυψέλη φωτιά πυροσβεστική

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share