Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρίνα Γλυφάδας: Εικόνες που σοκάρουν! Γυναίκα πήδηξε στην θάλασσα για να σωθεί από τις φλόγες! (Video)

Τι αναφέρει η Πυροσβεστική για την φωτιά;

14 Νοεμβρίου 2019 09:15
Μαρίνα Γλυφάδας: Εικόνες που σοκάρουν! Γυναίκα πήδηξε στην θάλασσα για να σωθεί από τις φλόγες! (Video)

Στην μαρίνα Γλυφάδας ξέσπασε φωτιά σε εγκατελελειμμένο σκάφος και μετά επεκτάθηκε και σε άλλα δύο! Μια γυναίκα προκειμένου να σωθεί πήδηξε μέσα στην θάλασσα!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά στη μαρίνα Γλυφάδας ξέσπασε στις 7:43. Η φωτιά εντοπίζεται σε σκάφος που βρίσκεται στην τρίτη μαρίνα, ενώ κοντά του υπάρχουν και άλλα σκάφη.

Στη μαρίνα Γλυφάδας μετέβησαν από την πρώτη στιγμή 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ στην κατάσβεση συμμετέχει και πυροσβεστικό πλοιάριο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι ένα παρόμοιο περιστατικό πυρκαγιάς στη μαρίνα Γλυφάδας καταγράφηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Θρίλερ: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά! (photos)

Τρόμος για 196 επιβάτες με ένα αεροπλάνο να πιάνει φωτιά! Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει, μέχρι στιγμής, άγνωστη και, προς ώρας, αποδίδεται σε διαρροή καυσίμων.

Προσγείωση-θρίλερ σε αεροδρόμιο: Ούρλιαζαν οι επιβάτες! (Video)

Την ώρα που το αεροπλάνο ολοκλήρωνε την τροχοδρόμησή του στον διάδρομο, ο εξοπλισμός προσγείωσης στην αριστερή πλευρά ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες. Η φωτιά έκαιγε για περίπου 1 λεπτό πριν το προσωπικό του αεροδρομίου τη σβήσει με πυροσβεστήρες.

Πτήση «θρίλερ» για αεροπλάνο στο βόρειο Αιγαίο: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης!

Κανείς από τους 196 επιβάτες δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Θρίλερ στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς: Αγωνία στον αέρα για δεκάδες επιβάτες!

Ένα «θρίλερ» στον αέρα έζησαν οι επιβάτες της πτήσης από το Μπρίστολ με προορισμό το αεροδρόμιο της Κεφαλονιά, όταν κατά τη διαδικασία προσγείωσης παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο αεροπλάνο. Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο γέμισε καπνούς και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση!

Συγκεκριμένα, τεχνικό πρόβλημα παρουσίασε η πτήση BY6482 της TUI από το Μπρίστολ, κατά την προσγείωσή της στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς, γύρω στις 12.26 μμ. Χαμός σε πτήση: Επιβάτης πέταξε το αεροπλάνο γιατί ο πιλότος δεν...! (Video)

Το αεροπλάνο κατά την πρώτη απόπειρα προσγείωσης του δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία, έκανε κύκλο και επιχείρησε με επιτυχία εκ νέου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του kefaloniapress.gr δόθηκε συναγερμός και τέθηκε σε επιφυλακή το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς.

Τελικά μετά από κάποια λεπτά αγωνίας η προσγείωση έγινε στη δεύτερη προσπάθεια με πλήρη ασφάλεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share