Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Περιστέρι: Έστρεψαν τις κάμερες στον ουρανό και μετά ανατίναξαν ΑΤΜ!

Το ΑΤΜ βρισκοταν στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ!

15 Νοεμβρίου 2019 07:44
Περιστέρι: Έστρεψαν τις κάμερες στον ουρανό και μετά ανατίναξαν ΑΤΜ!

Μια ακόμα ανατίναξη ΑΤΜ έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη λεωφόρο Κηφισού 80, στο ύψος του Περιστερίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Οι δράστες πρώτα έστρεψαν τις κάμερες προς τον ουρανό και μετά ανατίναξαν το ΑΤΜ! Να σας θυμίσουμε: Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Λουτράκι! Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν!

Το ΑΤΜ που καταστράφηκε ολοσχερώς από την έκρηξη ήταν το ένα από τα τρια που βρισκόταν στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, που μετέδωσε το ΟΡΕΝ οι άγνωστοι πριν να βάλουν τα εκρηκτικά και να προκαλέσουν την έκρηξη, φρόντισαν να στρέψουν τις κάμερες ασφαλείας στον ουρανό προκειμένου να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά τους.

Χαμός στις Μυκήνες: Ωστικό κύμα κατέστρεψε σπίτια!

Χαμός έγινε εχθές στις Μυκήνες όταν άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ σε ξενοδοχείο και από το ωστικό κύμα καταστράφηκαν διπλανά σπίτια!

Οι άγνωστοι που χτύπησαν στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης χρησιμοποίησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών με αποτέλεσμα να διαλύσουν το μηχάνημα.

Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια σε σπίτια στην γύρω περιοχή. Ξενοδοχείο υπό κατασκευή στη Νέα Ορλεάνη κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών!

Την προηγούμενη φορά οι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να ανοίξουν το ΑΤΜ με ηλεκτροκόλληση.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα χρήματα περιείχε το μηχάνημα.

Έκρηξη στην Αργυρούπολη: Πήραν 20.000 ευρώ από ΑΤΜ!

Ένα ΑΤΜ στην λεωφόρο Κύπρου, στην Αργυρούπολη, αποφάσισαν να ληστέψουν και κατάφεραν να αποσπάσουν 20.000 ευρώ μετά από την έκρηξη του!

Δείτε επίσης: ΑΤΜ για ανάληψη... σολομού!

Οι κλέφτες προκάλεσαν έκρηξη προκειμένου να ανοίξουν το ΑΤΜ. Από την έκρηξη σημειώθηκαν μεγάλες υλικές ζημίες στο τραπεζικό κατάστημα στην πρόσοψη του οποίου βρισκόταν το ΑΤΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που το ΑΤΜ διαλύθηκε ολοσχερώς, και οι κλέφτες κατάφεραν να μπουν στο υποκατάστημα και να πάρουν με τα χέρια τα σκορπισμένα χαρτονομίσματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ποσό που κατάφεραν τελικά να πάρουν εκτιμάται σε περίπου 20.000 ευρώ.

Μέγαρα: Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ!

Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ στα Μέγαρα!

Στόχος των δραστών έγινε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 58, στα Μέγαρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της τράπεζας, αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν… χέρι στις κασετίνες με τα χρήματα. Δεν το έβαλαν κάτω όμως. Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Στη συνέχεια, έριξαν αυτοκίνητο σε πλαϊνή πόρτα, με σκοπό να εισβάλουν στην τράπεζα.

Ούτε αυτή η προσπάθειά τους είχε αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έτσι, εγκατέλειψαν και έφυγαν με άδεια χέρια. Πλέον, η αστυνομία κάνει έρευνες, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους επίμονους επίδοξους κλέφτες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share