Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη! Πώς τον εντόπισαν οι Αρχές;

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο!

7 Νοεμβρίου 2019 11:52
Σοκ: Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη! Πώς τον εντόπισαν οι Αρχές;

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για την σύλληψη του γόνου πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας! Η σύλληψη του έγινε στη Νέα Σμύρνη την ώρα που έβγαζε τον σκύλο του βόλτα! Απίστευτο! Συνελήφθη με 2 κιλά χρυσού κρυμμένο στα παπούτσια της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το σπίτι όπου διέμενε και την ώρα που έβγαζε τον σκύλο του βόλτα τού φόρεσαν χειροπέδες.

Σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσαν -4- καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης -33- ετών και ένα ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

Οι σοκαριστικοί διάλογοι του καρτέλ εφοπλιστών-εκβιαστών: «Δε θα χαλάς εσύ την πιάτσα!» (Video)

Πάνω σε καρτέλ εκβιαστών- εφοπλιστών έπεσαν οι ανακριτικές αρχές μετά τη σύλληψη του λιμενάρχη Θεσσαλονίκης και άλλων 16 ατόμων, που φέρονται να έπαιρναν μίζες χιλιάδων ευρώ για ελλιμενισμό εμπορικών πλοίων εκτός προτεραιότητας σε μεγάλα λιμάνια της χώρας. Η απίστευτη απάτη με τον θησαυρό των 1.4 εκ ευρώ! Ο δήθεν εφοπλιστής, οι διάσημοι φίλοι και η ρόζ πρόταση! (Video)

Σιδηροδέσμιοι και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οι 18 κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με εκβιασμούς και μίζες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην Α' ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν, κατά περίπτωση, το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι διάλογοι του καρτέλ εφοπλιστών-εκβιαστών

Είναι χαρακτηριστικοί οι διάλογοι που κατέγραψαν οι κοριοί των αδιάφθορων. Σε έναν εξ΄αυτών εμπλεκόμενος εφοπλιστής από τον Πειραιά πιέζει ομόλογό του στη Θεσσαλονίκη για να ανεβάσει τα ποσά της μίζας.

ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Α: «Εμείς εδώ παίρνουμε 10.000 ακόμα και 15.000 για να βγούμε στην ανατολή. Τόσα θα παίρνεις κι εσύ. Ακούς ρε τι σου λέω... Δε θα χαλάς εσύ την πιάτσα. Να υπάρχει συνεννόηση ε!»

ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Β: «Οκ... Οκ..»

Το καρτέλ των εκβιαστών φέρεται να έβγαζε σχεδόν 1 εκατομμύριο μόνο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Από αυτά ο λιμενάρχης έπαιρνε μίζα περίπου 4.000 ευρώ κάθε μήνα, ενώ μικρότερα ποσά έπαιρναν οι πλοηγοί.

Ο λιμενάρχης αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι μόνο σε κάνα δύο περιπτώσεις έκανε τα στραβά μάτια. Όμως οι ανακριτικές αρχές έχουν στα χέρια τους ομολογία εφοπλιστή, που ξεσκεπάζει το κύκλωμα, δίνοντας λεπτομερείς περιγραφές για να ελαφρύνει τη θέση του.

Συνελήφθη ο Γεωργιανός που δραπέτευσε από το Α.Τ. Κυψέλης!

Συνελήφθη ο Γεωργιανός που δραπέτευσε από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης! Ο Γεωργιανός δραπέτευσε την Κυριακή, λίγη ώρα αφότου προσήχθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και ενώ ο αξιωματικός υπηρεσίας ήταν απασχολημένος.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας σηκώθηκε από εκεί που τον είχαν αφήσει στο διάδρομο και έφυγε από την κεντρική είσοδο του κτηρίου.

Μάλιστα, αργότερα διαπιστώθηκε προς επρόκειτο για Γεωργιανό, σε βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.

Συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο ο Γεωργιανός που είχε δραπετεύσει από το Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης -και μάλιστα κάτω από τη μύτη του αξιωματικού υπηρεσίας και του σκοπού.

Ακόμα μία σύλληψη υπόπτου για την υπόθεση με τα 39 πτώματα στο Έσεξ!

Σε μια ακόμη σύλληψη προχώρησε η ιρλανδική αστυνομία για την υπόθεση με τα 39 πτώματα που βρέθηκαν σε κοντέινερ ενός φορτηγού στο Εσσεξ την περασμένη Τετάρτη.

Συνελήφθη το ζευγάρι που θεωρείται ύποπτο για τα 39 πτώματα στο Έσεξ!

Οπως ανακοίνωσαν οι Αρχές ο άνδρας που συνελήφθη με την υποψία ότι εμπλέκεται στην υπόθεση με το φορτηγό του θανάτου είναι περίπου 2ο ετών και κατάγεται από τη Βόρεια Ιρλανδία. Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTE μετέδωσε ότι ο άνδρας συνελήφθη στο λιμάνι του Δουβλίνου σήμερα το πρωί, μετά την άφιξή του με φέριμποτ από τη Γαλλία, κι ότι η αστυνομία θέλει να τον ανακρίνει σχετικά με την πορεία που ακολούθησε το κοντέινερ, όπου βρέθηκαν τα πτώματα.

Από το Βιετνάμ τελικά τα θύματα στο φορτηγό του θανάτου;

Η βρετανική αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τέσσερις ανθρώπους σε σχέση με την υπόθεση. Σημειώνεται όσον αφορά την ταυτότητα των θυμάτων, οι αρχικές πληροφορίες ότι επρόκειτο για Κινέζους απομακρύνονται καθώς πλέον εκτιμάται ότι τα θύματα ήταν άτομα από το Βιετνάμ που αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή στο Λονδίνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share