Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σύγκρουση τρένων στον σταθμό του Ρέντη! Καθυστερήσεις στα δρομολόγια προαστιακού!

Προσοχή!

4 Νοεμβρίου 2019 16:56
Σύγκρουση τρένων στον σταθμό του Ρέντη! Καθυστερήσεις στα δρομολόγια προαστιακού!

Η σύγκρουση δύο τρένων τύπου «Desiro» τη Δευτέρα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη θα επιφέρει καθυστερήσεις στον προαστιακό!

Δείτε επίσης: Προαστιακός: Στους Αγίους Αναργύρους θα τερματίζουν τα δρομολόγια από Χαλκίδα!

Με βάση την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η σύγκρουση σημειώθηκε από ανθρώπινο λάθος στον χειρισμό αλλαγών κλειδιού από προσωπικό του διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Επιπλέον, σημειώθηκε πως θα υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στο τμήμα Λιόσια - Κορωπί του Προαστιακού Αθηνών και αλλαγή του τροχαίου υλικού σε κάποιες διαδρομές.

Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού!

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο τα δρομολόγια στα τρένα συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Τάσος Αρνιακός: Ραγδαία αλλαγή του καιρού! Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο; (Video)

Επίσης, η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με απόφαση του δικαστηρίου (είχαν προσφύγει οι διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κρίθηκαν παράνομες.

Χάος στους δρόμους: Κυκλοφοριακό κομφούζιο από τη βροχή! Πού εντοπίζονται τα προβλήματα; (photo)

Χάος επικρατεί στους δρόμους λόγω της βροχής! Κυκλοφοριακό κομφούζιο εντοπίζεται σε βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας με τα προβλήματα να είναι μεγάλα! Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου! (photo)

Υπομονή χρειάζεται σχεδόν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, με το ποτάμι να είναι κολλημένο και στα δύο ρεύματα. Στην κάθοδο του Κηφισού το πρόβλημα εντοπίζεται από Μεταμόρφωση μέχρι Λιοσίων, ενώ στην άνοδο η κίνηση είναι ακόμα περισσότερη, καθώς τα αυτοκίνητα είναι κολλημένα από του Ρέντη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μεγάλα προβλήματα και στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου στη Λεωφόρο Αθηνών, ενώ κίνηση έχει στην Πέτρου Ράλλη, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα, στην άνοδο της Συγγρού και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στην κάθοδο από το ΚΑΤ μέχρι το Ψυχικό. Χάος επικρατεί και σε όλους τους κάθετους που οδηγούν στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, κυρίως όσους οδηγούν στο κέντρο, όπως στην Φιλολάου, την Υμηττού, την Αρδητού κι άλλους δρόμους.

Ίδιο το σκηνικό και στην Ποσειδώνος, ενώ κίνηση έχει στον Σκαραμαγκά.

Καιρός: Καταιγίδες σήμερα! Που θα είναι έντονα τα φαινόμενα;

Με βροχές και καταιγίδες, θα κυλήσει σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ.

Αναλυτικά, για σήμερα προβλέπονται βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όπου τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και την ανατολική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Με την ευκαιρία διαβάστε: Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου!

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι στο Ιόνιο και από το βράδυ στο Αιγαίο, με την θερμοκρασία να μη σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Οι προγνώσεις κάνουν λόγο για ένα δύσκολο 48ωρο με την κακοκαιρία να κρατά μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, στη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share