Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Aδέσποτη σκυλίτσα έσωσε νεογέννητο από τα σκουπίδια!

Συγκίνηση!

4 Νοεμβρίου 2019 10:24
Απίστευτο: Aδέσποτη σκυλίτσα έσωσε νεογέννητο από τα σκουπίδια!

Τελικά τα ζώα έχουν περισσότερη ανθρωπιά μέσα τους και απ' ό,τι οι ίδιοι οι άνθρωποι.Μητέρα «τέρας», πέταξε το νεογέννητο μωρό της αμέσως μετά τον τοκετό στα σκουπίδια. Διερχόμενη αδέσποτη σκυλίτσα, άκουσε τα κλάματα του βρέφους..

Δείτε επίσης: Σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους! Δείτε όμως πως είναι σήμερα

Το πλησίασε και με το στόμα της το σήκωσε και το άφησε στα πόδια του πρώτου διερχόμενου περαστικού που βρήκε μπροστά της.

Το περιστατικό συνέβη στην Πορτογαλία. Ο περαστικός πήγε αμέσως το νεογέννητο στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τώρα χαίρει άκρας υγείας.

Όσο για τη μητέρα; Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν για να τη βρουν.

Σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο στο σπίτι και η αντίδρασή του θα σε… γονατίσει! (Video)

Πολλοί διαφωνούν ότι οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Σίγουρα όμως αυτό το καλωσόρισμα στο βίντεο για το νεογέννητο μωρό της οικογένειας από τον σκυλάκο της μπορεί να λυγίσει και την πιο σκληρή καρδιά.

Δείτε επίσης: Ο σκύλος της εικόνας είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού με αυτισμό - Δεν φεύγει από δίπλα του

Ένα καλοχτενισμένο και πανέμορφο Λαμπραντόρ πλησιάζει με περιέργεια το περίεργο πλασματάκι που μόλις έφτασε στο σπίτι.

Γεμάτο περιέργεια το μυρίζει, το περιεργάζεται, δείχνει σα να το προστατεύει καθώς δέχεται τα εύσημα από το αφεντικό του και πατέρα του μωρού. Περήφανος ο πατέρας και ο σκύλος!

Τελικά, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κάνει αυτό που όλοι περιμέναμε: δίνει ένα φιλάκι στα πατουσάκια του νεογέννητου πριν δώσει ένα φιλί και στο αφεντικό.

«Μπράβο καλό παιδί» ακούγεται στο βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου χαρίζοντας συγκίνηση σε όλους τους φιλόζωους της Γης.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με το νεογέννητο και το Λαμπραντόρ

Θα λιώσετε! Σκύλος ανακαλύπτει για πρώτη φορά κάτι... που θα τον τρελάνει! (Video)

Οι τετράποδοι φίλοι μας και ιδιαίερα οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και αυτό αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους! Ο σκύλος που θα απολαύσετε παρακάτω στο βίντεο θα σας κάνει να λιώσετε!

Μαμά σκυλίτσα γεννάει τα κουτάβια της και ο μπαμπάς σκύλος την περιποιείται με αγάπη και στοργικότητα!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο σκύλος μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ήξερε να χοροπηδάει κάτι που όπςω αποδείχτηκε του αρέσει πολύ! Ακόμα και όταν μπαίνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εκείνος δεν πτοείται και συνεχίζει να χοροπηδάει γύρω γύρω σε όλο το σπίτι!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Dog Figures Out How To Jump And Won't Stop

"So, my dog figured out how to jump... now he won't stop" 😂😂

Posted by UNILAD on Thursday, March 14, 2019

Σκύλος προσέχει το αρκουδάκι του όσο αυτό είναι στο πλυντήριο και λιώνει την καρδιά μας!

Το ότι ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος που μπορεί να έχει κάποιος το γνωρίζουμε όλοι. Αισθάνονται πάντα αυτό το αυθόρμητο καθήκον να είναι δίπλα στα πρόσωπα που αγαπούν. Μόνο που μερικές φορές το παρακάνουν, με αστεία αποτελέσματα, όπως και στα βίντεο παρακάτω!

Δείτε επίσης: Σκύλος που χάθηκε πριν ένα μήνα, επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με μια κατσίκα και ακόμη έναν σκύλο!

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Χάμπς, που δεν μπορούσε να αποχωριστεί το αγαπημένο του λούτρινο αρκουδάκι όταν το έβαλαν για πλύσιμο και έμεινε δίπλα του να το παρακολουθεί.

Όπως βλέπουμε στο χαριτωμένο βίντεο που ανέβασε η ιδιοκτήτρια του Χάμπς στο τουίτερ…

«Ο σκύλος μου έχει ένα λούτρινο αρκουδάκι που έχει πάντα μαζί του και κάθησε μπροστά στο στεγνωτήριο για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά»

«Το αρκουδάκι είναι κάτω. Πήγα να τον βρω και κοιτούσε το πλυντήριο ψάχνοντας τον αρκούδο»

Τέλος καλό όλα καλά

«Για όσους ήθελαν να μάθουν τη συνέχεια, ο Habs ξαναβρήκε τον αρκούδο του»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share