Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «γαζώθηκε» σε ενέδρα στο Χαϊδάρι!

Ποιο το ιστορικό του;

30 Οκτωβρίου 2019 08:00
Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «γαζώθηκε» σε ενέδρα στο Χαϊδάρι!

Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του ο 49χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Μάλαμας, εναντίον του οποίου στήθηκε φονική ενέδρα το πρωί στο Χαϊδάρι. Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι: Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση!

Ο 49χρονος, Δημήτρης Μάλαμας, που χθες στις 6:05 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική του Αττικού νοσοκομείου ήταν ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας καφέ και μάλιστα στις 14 Μαίου του 2016 είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης χωρίς κανείς να τραυματιστεί και χωρίς να έχει εξιχνιαστεί ποιος κρυβόταν πίσω από αυτό το εκρηκτικό μήνυμα. Ίσως λένε επρόκειτο για περίπτωση εκβιασμού, χωρίς οι αστυνομικοί να είναι ακόμη σε θέση να διευκρινίσουν αν το συμβάν του παρελθόντος σχετίζεται με τη δολοφονία του. Χαϊδάρι: Ο άντρας ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης στο παρελθόν!

Για τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ο Μάλαμας ήταν ένα πρόσωπο που συναντούσαν τις τελευταίες τρεις δεκαετίες σε πολλές υποθέσεις μπροστά τους. Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί σε πολλές δικογραφίες για σωματεμπορία, τζόγο ενώ το 1998, είχε ακουστεί για πιθανή εμπλοκή σε κύκλωμα προστασίας νυχτερινών κέντρων στο οποίο συμμετείχαν και επίορκοι αστυνομικοί.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχε στενές σχέσεις με απόστρατο αξιωματικό της Αστυνομίας ο οποίος δολοφονήθηκε την Πρωτομαγιά του 2018 έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη. «Ίσως το παρελθόν μας δείξει τον δολοφόνο του» λέει με νόημα αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει «Στη νύχτα οι φιλίες και οι επαφές τους ακολουθούν για όλη τους τη ζωή».

Από τα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ στη λεωφόρο Κηφισίας αναμένεται να περάσουν οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούν ο ένας σε υπηρεσία της Αθήνας και ο άλλος στο Αλλοδαπών που βρέθηκαν στο φανάρι την ώρα της επίθεσης στον επιχειρηματία. Οι ίδιοι είπαν ότι ήταν τυχαία στο σημείο αλλά γνώριζαν τον 49χρονο και όταν είδαν το σκηνικό ο ένας σήκωσε το εννιάρι υπηρεσιακό όπλο και πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως λένε ότι τους είδαν να βρίσκονται πίσω από τη ΒΜW του Μάλαμα πάνω σε δύο μηχανές και μάλιστα έπεσαν κάτω μόλις ο εκτελεστής πλησίασε, έβγαλε το καλάσνικοφ και τον γάζωσε. Αν αποδειχτεί ότι πράγματι ήταν σωματοφύλακες του 49χρονου τότε λένε οι αστυνομικοί ότι ίσως γνώριζαν από ποιον κινδύνευε και ποιος ήταν αυτός που ήθελε να τον «φάει».

Ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι: Διατάχθηκε ΕΔΕ κατά των αστυνομικών!

Διατάχθηκε ΕΔΕ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στην ενέδρα θανάτου του επιχειρηματία στο Χαϊδάρι.

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον του 49χρονου επιχειρηματία, πατέρα τριών παιδιών, το πρωί στο Χαϊδάρι. Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας υπέκυψε στα τραύματά του.

Αδιευκρίνιστα, ωστόσο, παραμένουν τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης, από τους δύο δολοφόνους, οι οποίοι "γάζωσαν" με αυτόματο καλάσνικοφ τον επιχειρηματία, μέσα στο αυτοκίνητο του και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν με την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν και δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι παρέμειναν στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί τους, στους οποίους είπαν ότι βρέθηκαν τυχαία εκεί.

Ο ένας μάλιστα πυροβόλησε εναντίον των δραστών με το πιστόλι του, χωρίς να ξέρει αν τραυμάτισε κάποιον από αυτούς, αν και θεωρείται μάλλον απίθανο.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και τέσσερις κάλυκες από εννιάρι πιστόλι, που εκτιμάται ότι είναι από το όπλο του αστυνομικού. Αυτό θα διευκρινιστεί από την βαλλιστική έρευνα που γίνεται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών.

Η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ξεκίνησε έρευνα για τον ρόλο των δύο αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία το πρωί στο Χαϊδάρι.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, "η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη".

Σημειώνεται ότι οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, ήταν παρόντες στην δολοφονική επίθεση και μάλιστα ο ένας από αυτούς πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον των δραστών με το πιστόλι του. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν τυχαία στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο του θύματος συνόδευε μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα και εξετάζεται αν αυτοί ήταν οι δύο αστυνομικοί.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν τυχαία και συμπτωματικά στο σημείο και όταν είδαν να ανοίγουν πυρ ο ένας πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο 49χρονος επιχειρηματίας, τον τελευταίο καιρό είχε πάντα συνοδεία κατά τις μετακινήσεις του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share