Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τροχαίο Πεντέλη: Σοκάρει η περιγραφή του οδηγού λεωφορείου! "Το παιδί πετάχτηκε στον αέρα!"

Ο 14χρονος συνεχίζει να βρίσκεται στην ΜΕΘ!

29 Οκτωβρίου 2019 08:40
Τροχαίο Πεντέλη: Σοκάρει η περιγραφή του οδηγού λεωφορείου!

Σοκάρει η περιγραφή για το τροχαίο στην Πεντέλη και το πως συνέβη! Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει ότι τι 14χρονος πετάχτηκε στον αέρα και βρέθηκε στην άσφαλτο μπροστά του! Τροχαίο στο ρεύμα προς Ελευσίνα! Απίστευτη κίνηση στην Αττική Οδό!

Στην ΜΕΘ συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πεντέλη, την ώρα που κατέβηκε από λεωφορείο και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

«Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα. Αυτό έγινε και έπεσε κάτω το παιδί με σφοδρότητα στην άσφαλτο και χτύπησε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Σημειώνεται ότι «φύλακες άγγελοι» του 14χρονου ήταν δύο γιατροί που περνούσαν τυχαία εκείνη την στιγμή από το σημείο. Οπως λέει στον ΑΝΤ1 ο οδηγός του λεωφορείου «του περάσανε το φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί».

Παρέμεινε 20 μέτρα από το σημείο η 27χρονη οδηγός

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 27χρονη οδηγός που χτύπησε το παιδί περίμενε 20 μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος και μετά τράπηκε σε φυγή. Μισή ώρα αργότερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα. «Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε», φέρεται να είπε στις αρχές σύμφωνα με το OPEN TV.

Θρήνος στο Άργος: Νεκροί δύο νεαροί μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Μια τραγωδία συγκλονίζει το Άργος! Νεκροί είναι δύο νεαροί μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα στη Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους. Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Και οι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν. Με βάση τις πληροφορίες, είναι κάτοικοι Άργους, 33 και 18 ετών, εκ των οποίων ο ένας Ρομά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει η μηχανή, που εντοπίστηκε απέναντι από το σημείο της πρόσκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Το σημείο της πρόσκρουσης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός Φεράρι! (Photos)

Ο οδηγός ενός πολυτελούς αυτοκινήτου βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από τροχαίο και τη σύγκρουση της Φεράρι ΜακΛάρεν σε κολώνα στη νότια Καλιφόρνια!

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Μεγάλη φωτιά έφτασε σε σπίτια! (Video)

Η κόκκινη ΜακΛάρεν τυλίχθηκε στις φλόγες και ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος κοντά στο σημείο του δυστυχήματος είπε ότι άκουσε το μαρσάρισμα του αυτοκινήτου και μετά άκουσε τον ήχο από τη σύγκρουση. Αμέσως όπως περιέγραψε στο Fox, περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά οι φλόγες δεν τους άφησαν. Λόγω της φωτιάς εξαρτήματα του αυτοκινήτου εκτοξεύονταν όπως είπε στον αέρα,.


Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Φρικτός θάνατος στην Πάργα: Γυναίκα έπεσε από το Κάστρο!

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 33χρονη γυναίκα από την Ολλανδία η οποία έκανε διακοπές στην Πάργα. Σοφία Κοκοσαλάκη: Σπάραξαν φίλοι και συγγενείς στο τελευταίο αντίο!

Η 33χρονη έπεσε από το Κάστρο της πόλης και εντοπίστηκε από ζευγάρι άλλων τουριστών σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων περίπου.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία ερευνά, σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια και τις συνθήκες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για κάτι άλλο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share