Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Παιδιά «παίζουν» επικίνδυνο παιχνίδι με το τραμ! (Photos)

Δείτε τι έκαναν!

22 Οκτωβρίου 2019 12:45
Σοκ: Παιδιά «παίζουν» επικίνδυνο παιχνίδι με το τραμ! (Photos)

Σοκ και ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες με το επικίνδυνο παιχνίδι νεαρών παιδιών με το Τραμ. Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί το βράδυ της Δευτέρας στο τραμ με κατεύθυνση τη Νέα Σμύρνη φαίνονται τα νεαρά αγόρια να στερεώνονται από ένα μικρό «περβάζι» στον τελευταίο συρμό!

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Αεροπλάνο συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή! Τρεις νεκροί! (Video)

Το σημείο, δε, που κάθονται τα δύο παιδιά δεν είναι ορατό από τον μηχανοδηγό ώστε να αντιληφθεί την παρουσία των παιδιών, να ακινητοποιήσει τον συρμό και να κατεβάσει τα παιδιά πριν να σημειωθεί κάποιο ατύχημα ή δυστύχημα.

Από τη ΣΤΑΣΥ επιβεβαίωσαν το περιστατικό τονίζοντας ότι η αντιμετώπισή του είναι θέμα της αστυνομίας και όχι της εταιρείας.

Όπως λένε από την εταιρεία παρόμοια περιστατικά εχουν καταγραφεί εδώ και περίπου έναν μήνα συνήθως στη περιοχή της Νέας Σμύρνης «αλλά είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας να τους δει».

«Ο οδηγός τι μπορεί να κάνει; Ο οδηγός δεν τους βλέπει δεν έχει οπτικό πεδίο πίσω του, έχει του καθρέφτες στο πλάι. Προφανώς είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι των εφήβων της περιοχής. Εμείς έχουμε ενημερώσει την αστυνομία. Δεν ξέρω τι έχει κάνει αυτό πρέπει να σας το πει η αστυνομία» είπαν από τη ΣΤΑΣΥ.

Τραγωδία στον Άλιμο με τραμ! Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης: «Ο νονός της έσωσε το παιδί μου - Προσεύχομαι για εκείνον!» (Video)

Μπροστά στα μάτια της 9χρονης βαφτιστήρας του έχασε τη ζωή του 62χρονος που παρασύρθηκε από το τραμ το μεσημέρι της Τετάρτης στον Άλιμο. Συναγερμός στον Άλιμο: Κάηκε ολοσχερώς εστιατόριο! - Εμπρησμό «βλέπουν» οι αρχές!

Η μητέρα του κοριτσιού, που σώθηκε από την ηρωική προσπάθεια του νονού της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. «Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτό το τραγικό περιστατικό. Προσεύχομαι γιατί ο Πάρης ήταν Κύριος, ήταν άρχοντας σε όλα του. Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου και αυτός ο άνθρωπος τρόμαξε. Έκανε, όμως, την κίνηση να σωθεί το παιδί μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της 9χρονης.

Η απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου στον Άλιμο. Ένας 61χρονος που πήγαινε για μπάνιο με την 9χρονη βαφτιστήρα του, καθώς προσπαθούσε να διαβεί τον δρόμο, παρασύρθηκε από το τραμ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ωστόσο, πραγματικά το τελευταίο δευτερόλεπτο ο άτυχος ηλικιωμένος κατάφερε να σώσει τη μικρή από βέβαιο θάνατο.

Σοκ στον Άλιμο: 27χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της!

Σοκ στον Άλιμο! 27χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία κατήγγειλε τον βιασμό της! Μυστήριο στον Άλιμο: Πτώμα βρέθηκε σε παραλία!

Η κοπέλα μαζί με μια 29χρονη φίλη της επέστρεφαν με τα πόδια στο ξενοδοχείο που διέμεναν μετά από διασκέδαση σε κλαμπ της περιοχής, όταν ένας άγνωστος τις πλησίασε και άρπαξε το κινητό της μιας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, της ζήτησε να συνευρεθούν σεξουαλικά για να της το επιστρέψει και όταν η κοπέλα αρνήθηκε, εκείνος την έριξε στο έδαφος και την βίασε, ενώ η φίλη της σοκαρισμένη καλούσε σε βοήθεια.

Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε τρέχοντας κι εξαφανίστηκε με το κινητό της κοπέλας.

Τα δύο κορίτσια πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός ενώ η 27χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Βρέθηκε πτώμα στην παραλία Αλίμου!

Το πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην παραλία Α΄ Αλιπέδου Αλίμου.

Το πτώμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείο Σαρωνικού, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share