Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μυστήριο στον Άλιμο: Πτώμα βρέθηκε σε παραλία!

Το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση!

9 Ιουνίου 2019 17:23
Μυστήριο στον Άλιμο: Πτώμα βρέθηκε σε παραλία!

Τη σορό ενός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντόπισε το πρωί το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου.

Η σορός μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή. Το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε πτώμα σε διαμέρισμα!

Συναγερμός στην αστυνομία μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος σε διαμέρισμα στην Πάτρα.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα στο διαμέρισμα του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Παναχαϊκού και Ιεροθέου, στην Πάτρα.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίοι διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Περίοικοι ενημέρωσαν ότι από το σπίτι «βγαίνει» έντονη δυσοσμία με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η ΕΛ.ΑΣ. αλλά και να κληθεί στο σημείο και ασθενοφόρο.

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς!

Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς στην Πάτρα με έναν άνδρα τραυματία!

Σύμφωνα με το patrastimes, το τροχαίο έγινε στις 23:15 το βράδυ, στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο τροχαίο εμπλέκεται μία μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών. Δυστυχώς όμως, ο αναβάτης φέρεται να μη φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο 30χρονος έχει μεταφερθεί με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις. Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του ατυχήματος.

Πανικός στην Πάτρα: Ακυβέρνητο λεωφορείο δημιούργησε αναστάτωση αλλά και... ζημιές!

Τρελή πορεία ακυβέρνητου λεωφορείου, στο κέντρο της Πάτρας...

Ήταν ξημερώματα Κυριακής όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αστικό λεωφορείο, που ήταν προσωρινά σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Κανακάρη, ξεκίνησε την τρελή πορεία του.

Ο οδηγός στάθμευσε το μεγάλο όχημα προσωρινά στο σημείο, πιθανότατα χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως, (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε τραβήξει χειρόφρενο).

Έτσι το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ , άρχισε να κινείται ακυβέρνητο, καθώς ο οδηγός είχε κατέβει σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον κατηφορικό δρόμο της Αγίου Νικολάου.

Η ανεξέλεγκτη πορεία του ακυβέρνητου οχήματος, είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει 5 αυτοκίνητα, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Η τρελή πορεία του λεωφορείου τερματίστηκε στη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου, όπου «έπεσε» πάνω στην κολόνα με την κάμερα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα από την πτώση της να προκληθούν ζημιές σε τρία σταθμευμένα δίκυκλα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί, ενώ ο οδηγός μετακίνησε το λεωφορείο στην οδό Κορίνθου

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share