Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρωσία: Επίδοξος κλέφτης έχασε τη ζωή του από έκρηξη! (video)

Τι συνέβη;

10 Οκτωβρίου 2019 12:59
Ρωσία: Επίδοξος κλέφτης έχασε τη ζωή του από έκρηξη! (video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε τράπεζα της πόλης Τσερεπρόβετς στη Ρωσία που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης σε ΑΤΜ ενώ ο επίδοξος κλέφτης τοποθετουσε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Κλέφτης πέταξε πέτρα στον συνεργό του και έπεσε..αναίσθητος!

Στο βίντεο φαίνεται ο 37χρονος άνδρας που φοράει κουκούλα να προσπαθεία να κάνει τις τελευταίες ρυθμίσεις όταν ξαφνικά η οθόνη μαυρίζει από την ισχυρότατη έκρηξη που προκαλείται.

Ρωσία:Τραγωδία με 19χρονη στρίπερ! Τη διαμέλισαν και πέταξαν απ' το μπαλκόνι τα μέλη της!

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 38χρονος με τον οποίο η 19χρονη φέρεται να διατηρούσε σχέσεις

Στιγμές τρόμου έζησαν νεαρά παιδιά που έπαιζαν σε παιδική χαρά στην πόλη Τσίτα της ανατολικής Ρωσίας όταν ξαφνικά είδαν να προσγειώνονται δίπλα τους σακούλες με το διαμελισμένο πτώμα μιας 19χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεαρή κοπέλα ονομαζόταν Ελιζαβέτα και εργαζόταν ως στρίπερ.

«Ήταν τρομακτικό. Πρώτα πέταξαν μια σακούλα με τα ματωμένα ρούχα και μετά πέταξαν το κομμένο κεφάλι» δήλωσε ένα 15χρονος αυτόπτης μάρτυρας.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 38χρονος ένοικος του πολυόροφου κτηρίου. Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 19χρονη ήταν η σύντροφος του 38χρονου.

Ορισμένες από τις σακούλες με τμήματα της σορού της 19χρονης προσγειώθηκαν στην στέγη της εισόδου του 15ορόφου κτηρίου.

Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση ανάμεσα στους ενοίκους του κτηρίου αλλά και σε αυτόπτες μάρτυρες.

Tραγικό περιστατικό στη Ρωσία: Έκανε πλάκα στη γυναίκα του μήπως δεχθεί επίθεση από άγριο θηρίο και…βγήκε αληθινή! (photo-video)

Ένας συνταξιούχος στη Ρωσία δεν στάθηκε τυχερός και έχασε τη ζωή του από επίθεση αρκούδας. Τραγική ειρωνεία πως λίγο νωρίτερα έκανε πλάκα στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του για την πιθανότητα να τον κατασπαράξει κάποιο άγριο θηρίο. Σώθηκε από Πολική Αρκούδα με μια...σκούπα! (Video)

Ο 66χρονος Αλεξάντερ Κορνέγιεφ πήγε να μαζέψει μανιτάρια σ’ ένα δάσος έξω απ’ το χωριό του στην ανατολική Ρωσία όταν δέχθηκε επίθεση από μια άγρια καφετιά αρκούδα. Οπλισμένος μ’ ένα σουγιαδάκι ο συνταξιούχος σιδηροδρομικός υπάλληλος προσπάθησε να αποκρούσει το παμφάγο κτήνος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Εργάτες εντόπισαν τη διαμελισμένη σορό του σ’ ένα μονοπάτι κοντά στο χωριό Σουλούκ, περίπου 400 χλμ. βορειοανατολικά του Χαμπαρόφσκ στη ρωσική άπω Ανατολή. Ντόπιοι κυνήγησαν αργότερα την αρκούδα και τη σκότωσαν. Στο στομάχι της βρέθηκαν μέλη του θύματος.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες! Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει το κουφάρι της αρκούδας μέσα στο δάσος

Παρόμοια επίθεση αρκούδας δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή. «Υπήρχαν αίματα παντού. Ο σουγιάς του ήταν σπασμένος, υπήρχαν ίχνη πάλης. Βρήκαμε τη σορό του μπρούμυτα. Ούτε ένα σημείο της δεν είχε μείνει ανέγγιχτο», δήλωσε ένας χωρικός. Λίγο πριν δεχθεί την επίθεση το θύμα είχε τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, που μένει στο σπίτι τους σε γειτονική κωμόπολη και της είπε: «Πάω να μαζέψω μανιτάρια. Αν δεν σου έχω τηλεφωνήσει μέχρι τις 10 το πρωί, πάει να πει ότι με έφαγε αρκούδα»…

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αρκετές εμφανίσεις αρκούδων στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη ρωσική άπω Ανατολή, λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται στη Σιβηρία και έχουν εξαφανίσει πολλά από τα θηράματα των παμφάγων θηλαστικών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share