Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Σώθηκε από Πολική Αρκούδα με μια...σκούπα! (Video)

Παρά τρίχα την γλίτωσε!

2 Ιουλίου 2019 10:26
Σώθηκε από Πολική Αρκούδα με μια...σκούπα! (Video)
Follow us on Google News

Τα χρειάστηκε μια υπάλληλος του ζωολογικού κήπου της Μόσχας όταν ενώ καθάριζε το κλουβί μιας πολικής αρκούδας την είδαν ξαφνικά πίσω τους.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται η γυναίκα να καθαρίζει το κλουβί μαζί με συνάδελφό της.

Όταν η δεύτερη γυναίκα φεύγει, ξαφνικά εμφανίζεται η πολική αρκούδα η οποία πλησιάζει την υπάλληλο.

Η γυναίκα, όμως, δείχνοντας θαυμαστή ψυχραιμία σηκώνει τη σκούπα της και αντιμετωπίζει με ηρεμία το μεγαλόσωμο ζώο αποφεύγοντας κάθε απότομη κίνηση που θα προκαλούσε τον εκνευρισμό της αρκούδας.

Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν εμφανίζεται και η δεύτερη υπάλληλος του ζωολογικού κήπου για να βοηθήσει τη συνάδελφό της.

Τελικά και οι δύο γυναίκες βγαίνουν από το κλουβί χωρίς κάποιο πρόβλημα πραγματοποιώντας πίσω βήματα και φροντίζοντας να έχουν πάντα μπροστά τους την πολική αρκούδα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τι πήγε λάθος και η πολική αρκούδα βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους.

Πηγή: Protothema

Ζωολογικός κήπος έκανε άσκηση για απόδραση λιονταριού με μασκότ και έγινε Viral! (Video)

Η άσκηση ετοιμότητας σε ιαπωνικό ζωολογικό κήπο, αφού τέσταρε για τα καλά τα αντανακλαστικά των υπευθύνων, κατάφερε να κάνει τον γύρο του κόσμου!

Την ταχύτητα ανταπόκρισης στο ενδεχόμενο απόδρασης ενός εκ των λιονταριών που φιλοξενούνται στους χώρους αποφάσισε να κάνει ζωολογικός κήπος στην Ιαπωνία, η απόφαση όμως των υπευθύνων να βάλουν στη θέση του θηρίου, μία από τις μασκότ, ήταν κάτι το ξεκαρδιστικό!

Η δοκιμή των μέτρων ασφαλείας για τους επισκέπτες και το προσωπικό είχε οργανωθεί από καιρό στον ζωολογικό κήπο του Τόκυο, ωστόσο αυτό δεν τους απέτρεψε από την απόφαση να δώσουν έναν αρκετά πιο εύθυμο τόνο στην άσκηση, καταφέρνοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν παγκόσμιο viral.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share