Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό τροχαίο! Γυναίκα κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο! (photos)

Ανατριχιαστικό!

5 Οκτωβρίου 2019 21:43
Φρικιαστικό τροχαίο! Γυναίκα κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο! (photos)

Tο ακρωτηριασμένο χέρι της αναγκάστηκε να κουβαλήσει μέχρι το ασθενοφόρο μια 26χρονη γυναίκα μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό. Συναγερμός! Αναποδογύρισε λεωφορείο! 20 επιβάτες παγιδευμένοι! (Video)

Η Τσέλσι Βέλα είχε πάει για διακοπές στην περιοχή Puerto Vallarta, στις 18 Σεπτεμβρίου. Η 26χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, καθώς το έδαφος είχε γίνει ολισθηρό μετά το πέρασμα τυφώνα.

Περιγράφοντας πώς σημειώθηκε το ατύχημα η 26χρονη Βρετανίδα είπε ότι ενστικτωδώς έβαλε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της για να προστατεύσει το κεφάλι της, αλλά το όχημα προσγειώθηκε στο χέρι της και έτσι ακρωτηριάστηκε.

«Θυμάμαι να κοιτάζω κάτω και να βλέπω τον αγκώνα μου να έχει σπάσει. Είδα το δεξί μου χέρι να κρέμεται από ένα κομμάτι δέρματος», είπε η Τσέλσι μιλώντας στην The Sun.

Φθιώτιδα: Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα!

Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα στην Φθιώτιδα! Ο οδηγός του οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με το που πετάχθηκε το βαρύ ζώο στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ένα ακόμη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμo Καστρίου –Γραμμένης στην Δυτική Φθιώτιδα. Τραγωδία: Πέρασε τον πατέρα του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε!

Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές του οχήματος δεν υπήρξε κάτι χειρότερο όσον αφορά τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα δε με τους περαστικούς κυνηγούς, από το σημείο, σημείωναν πως είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν δει.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, καλό θα ήταν οι οδηγοί να προσέχουν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα μιας και ο πληθυσμός των ζώων έχει αυξηθεί ραγδαία.

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Μητέρα σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε το παιδί της σχολείο!

Μια τραγωδία συνέβη στην Ζάκυνθο όταν μια μητέρα σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο! Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σχολείο το ανήλικο παιδί της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε μια 30χρονη γυναίκα, ζακυνθινής καταγωγής.

Μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αστυνομία, η 30χρονη, που μέσα στο αυτοκίνητο είχε και τα δικά της παιδιά, με βάση τις αναφορές του ermisnews, εγκατέλειψε στην άσφαλτο την 55χρονη και τράπηκε σε φυγή. Τραγωδία στην Εύβοια: Γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο!

Αμέσως, κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και μαζί με την Τροχαία του νησιού ξεκίνησαν τη διαδικασία συλλογής στοιχείων από κατοίκους που είδαν το συμβάν και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν την 30χρονη γυναίκα.

Τρoχαίο ατύχημα για πρώην Έλληνα υπουργό! (photos)

Tροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές είχε στη Θεσσαλονίκη ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας. Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε αυλή σπιτιού! (photos)

Οδηγώντας στην περιφερειακή οδό ο Δημήτρης Μάρδας άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας όταν διαπίστωσε κάποια βλάβη και χτυπήθηκε στο πίσω αριστερό μέρος του οχήματος από φορτηγό που ακολουθούσε.

Ο καθηγητής του ΑΠΘ, που έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών και Εξωτερικών στις κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα, καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους (με ανάρτησή του στο Facebook), διαβεβαιώνοντας πως όλοι είναι καλά και πως το ατύχημα άφησε μόνο υλικές ζημιές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share