Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ιταλία: Πυροβολισμοί σε αστυνομικό τμήμα! Νεκροί δυο αστυνομικοί!

Τι συνέβη;

4 Οκτωβρίου 2019 20:08
Ιταλία: Πυροβολισμοί σε αστυνομικό τμήμα! Νεκροί δυο αστυνομικοί!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τα πυρά ενός άνδρα που φέρεται να διέπραξε ληστεία το πρωί.

Δείτε επίσης: Σοκ! Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα! Είχε πεθάνει πριν από 8 χρόνια!

Συναγερμός σήμανε στις ιταλικές αρχές και πιο συγκεκριμένα στην Τεργέστη, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα σημειώθηκαν πυροβολισμοί μέσα σε αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο repubblica, οι αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τα πυρά ενός άνδρα που φέρεται να διέπραξε ληστεία το πρωί.

Βάσει των όσων αναφέρονται, η υπόθεση αφορά μια ληστεία που έγινε το πρωί της Παρασκευής.

Ένας άνδρας ο οποίος φαίνεται ότι εμπλεκόταν σε αυτή, πήγαινε με τη συνοδεία του αδελφού του στο Τμήμα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο ένας από τους δύο αδελφούς πήρε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο.

Ακόμη, όπως επισημαίνουν τα ιταλικά μέσα, τραυματίας φέρεται να είναι ο αδερφός του δράστη, ο οποίος υποθέτεται πως είναι συνεργός στη ληστεία.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα, ενώ έκλεισαν οι γύρω δρόμοι.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, τέσσερις αστυνομικοί, μεταξύ αυτών μία γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους από χτυπήματα με μαχαίρι μέσα στο αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού αφού δέχθηκαν επίθεση από έναν εργαζόμενο, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας.

Σοκ στην Κρήτη: Κρεμάστηκε αστυνομικός!

Τέλος στη ζωή του με έναν αδιανόητο τρόπο έβαλε ένας αστυνομικός στην Κρήτη, ο οποίος λόγω μακροχρόνιου προβλήματος υγείας δεν υπηρετούσε. Οργή και πόνος! Νταήδες κρέμασαν 11χρονη συμμαθήτριά τους από δέντρο για να γελάσουν! (photos)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Live, ο άνδρας που παλαιότερα υπηρετούσε σε πρεσβεία στο εξωτερικό, μετά από ένα ατύχημα που είχε έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και αναγκάστηκε να απέχει από τα καθήκοντά του.

Καθώς φαίνεται, ψυχολογικοί λόγοι τον ώθησαν στο απονενοημένο, και μάλιστα με τρόπο απίστευτο. Ο άνδρας, με ένα μηχανισμό στο κάθισμά του, δενόταν από τη μέση και μπορούσε να σηκωθεί για να μετακινηθεί. Αυτός ο μηχανισμός έμελε να αποδειχθεί μοιραίος, καθώς αντί να τον περάσει γύρω από τη μέση του, τον πέρασε στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή...

Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι BFM TV μεταδίδει πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση στην έδρα της αστυνομίας στο Παρίσι. Νεκρός είναι και ο δράστης. Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρά δυο αδέρφια! Έπεσαν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο! (photos)

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια τον πυροβόλησε θανάσιμα, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι της επίθεσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο θύμα ήταν γυναίκα αστυνομικός.

Η περιοχή γύρω από το αρχηγείο της αστυνομίας, στο ιστορικό κέντρο του Παρισιού, έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις, καθώς και 12 οχήματα της πυροσβεστικής. Εκεί βρίσκεται και ο πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ επρόκειτο να επισκεφθεί την Τουρκία για το προσφυγικό, όμως ανέβαλε την επίσκεψή του και πάει στο σημείο.

Τραγωδία: Δύο νεκροί διαδηλωτές μετά από πυρ αστυνομικών!

Δύο νεκροί διαδηλωτές μετά από πυρ αστυνομικών στο Ιράκ! Περισσότεροι από 3.000 διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Απελευθέρωσης. Δύο διαδηλωτές σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν, στην πρώτη τέτοιας κλίμακας διαδήλωση, αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα κυβέρνηση, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Στη Βαγδάτη, ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του και άλλοι 200 τραυματίστηκαν όταν η αστυνομία διέλυσε, κάνοντας χρήση αληθινών σφαιρών, δακρυγόνων και νερού υπό πίεση, τη διαδήλωση στο κέντρο της πόλης. Στην επαρχία Ζι Καρ, στο νότιο Ιράκ, σκοτώθηκε ένας διαδηλωτής και άλλοι δύο τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τον διευθυντή των υπηρεσιών Υγείας της επαρχίας, έχουν τραυματιστεί επίσης 25 μέλη των δυνάμεων της τάξης. Ακόμα τρία παιδιά νεκρά! Επτά τα θύματα στις Οινούσσες!

Από τους 200 τραυματίες, οι 160 είναι πολίτες και οι 40 αστυνομικοί. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία επειδή αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων.

Ορισμένοι προσπάθησαν να περάσουν τη Γέφυρα της Δημοκρατίας και να φτάσουν στην οχυρωμένη Πράσινη Ζώνη. Οι δυνάμεις ασφαλείας, που είχαν αποκλείσει τους δρόμους, χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και νερό υπό πίεση για να απωθήσουν το πλήθος. Οι διαδηλωτές αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από την πλατεία και οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

Το πρακτορείο INA μετέδωσε ότι πυροσβέστες προσπάθησαν να κατασβέσουν μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα τουρκικό εστιατόριο, κοντά στην Πλατεία Απελευθέρωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share