Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Έμφραγμα υπέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος! Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα! (Video)

Εσπευσμένα στο χειρουργείο!

1 Οκτωβρίου 2019 13:28
Σοκ: Έμφραγμα υπέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος! Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα! (Video)

Έμφραγμα υπέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha. Δημοτικός υπάλληλος έπαθε έμφραγμα την ώρα του ρεπορτάζ! (Video)

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ξαφνικά και ενώ ήταν στον «αέρα», ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει break.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και ο κ. Χατζής είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Τελικά όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος έχει διαχωριστικό ανεύρυσμα. Έχει διασωληνωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο από λεπτό σε λεπτό για καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Θρίλερ: Λήστεψαν γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Ληστεία θρίλερ για γνωστό Έλληνα πολιτικό. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του και του "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο την ώρα που απουσίαζαν οικογενειακώς.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και οι δράστες ήταν προφανώς διαβασμένοι, καθώς αν και ο πολιτικός βρίσκεται αυτές της ημέρες στο σπίτι του στο χωριό Περιβόλια Φιγαλείας στην Ηλεία, τη συγκεκριμένη ώρα μαζί με την οικογένεια του βρισκόντουσαν στην εκκλησία. Ενώ να σας θυμίσουμε την χειρουργική επέμβαση για Έλληνα πολιτικό!

Περίπου στις 10:00 το πρωί οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο έβαλαν σε φορτηγάκι και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το χρηματοκιβώτιο σύμφωνα περιείχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.

Ανακοίνωση σοκ: Πολιτικός έχει καρκίνο του λεμφικού συστήματος!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο πολιτικό! Έχει καρκίνο του λεμφικού συστήματος και το ανακοίνωσε ο ίδιος, λέγοντας πως ξεκινάει θεραπεία. Δύσκολες ώρες για την Ζ. Ράπτη!

Ο πρωθυπουργός της Λιθουανίας, Σαούλιους Σκβερνέλις ανακοίνωσε σήμερα ότι πάσχει από καρκίνο του λεμφικού συστήματος, αλλά θα συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ενώ θα λαμβάνει θεραπεία.

Η διάγνωση επιβεβαιώθηκε, πρόκειται για λέμφωμα σε πρώιμο στάδιο", είπε ο Σκβερνέλις μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βίλνιους. Όπως αποκάλυψε, υποβλήθηκε την Τρίτη σε χημειοθεραπεία και θα συνεχίσει τη θεραπεία του τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

"Οι γιατροί ελπίζουν ότι θα υπάρξει πλήρης ύφεση, όπως κι εγώ", πρόσθεσε ο 49χρονος πρωθυπουργός.

Η ασθένεια εντοπίστηκε μετά τις εξετάσεις ρουτίνας στις οποίες υποβλήθηκε ο Σκβερνέλις, μετά τις προεδρικές εκλογές του Μαΐου στις οποίες ήταν υποψήφιος. Ο πρώην επικεφαλής της εθνικής αστυνομίας και πρωθυπουργός από τον Δεκέμβριο του 2016, ηττήθηκε στις προεδρικές εκλογές από τον οικονομολόγο Γκιτάνας Ναουσέντα.

Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές στη Λιθουανία θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2020.

Βυθίστηκε στο πένθος Έλληνας πολιτικός! Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Πένθος για γνωστό Έλληνα πολιτικό. Πέθανε η μητέρα του και περνάει δύσκολες στιγμές, αφού της είχε μεγάλη αδυναμία.

Η μητέρα του πρώην βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάση Μιχελής, Μαρία, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 93 ετών. Δείτε ακόμα: Πέθανε ο άνθρωπος που έμαθε συρτάκι στον «Ζορμπά»

Η κηδεία της έγινε χθες Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαμίας ενώ η ταφή θα πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Ξηριώτισσας στη Λαμία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share