Ποια είναι η ΤΡΑΓΙΚΗ σύμπτωση για το τροχαίο στον Άγιο Στέφανο;;;

Ποια η τραγική σύμπτωση στο τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις τέσσερις 16χρονες νεκρές κοπέλες στον “Αγιο Στέφανο;
Tύχη βουνό είχε ένα 16χρονο κορίτσι, φίλη της Σίας, της Μαρίνας, της Μαρίας Ειρήνης και της Κάτιας, των κοριτσιών που μαζί με μια 41χρονη γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στον Άγιο Στέφανο μετά από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
“Οπως αναφέρει το star.gr, το μοιραίο βράδυ, στο αυτοκίνητο θα επιβιβαζόταν και άλλη μια κοπέλα, ώστε να τη γυρίσουν σπίτι της, μετά τo party του σχολείου σε κτήμα στον “Αγιο Στέφανο.
Ωστόσο, το κορίτσι αυτό είχε «Άγιο», μιας και τελευταία στιγμή ήρθε και την πήρε ο πατέρας της!
Τη συνέχεια, τη γνωρίζουμε όλοι. Μόλις δεκάδες μέτρα μετά το σημείο όπου γινόταν η σχολική γιορτή, το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, ακολουθώντας μια τρελή πορεία, για να καταλήξει ανάποδα με τον ουρανό του, στην οδό Τραπεζούντος 39, με αποτέλεσμα οι τέσσερις 16χρονες κοπέλες και η 41χρονη μητέρα της μιας εξ΄αυτών, να βρουν τραγικό και ακαριαίο θάνατο.
0 ΣΧΟΛΙΑ