Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προσοχή! Έρχεται διακοπή νερού! Δείτε ποιες ώρες και σε ποια περιοχή!

Σας αφορά!

30 Σεπτεμβρίου 2019 12:40
Προσοχή! Έρχεται διακοπή νερού! Δείτε ποιες ώρες και σε ποια περιοχή!

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στο Δήμο Περάματος. Νεκρός άνδρας μετά από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Διάρκεια: από τις 11.00 το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου έως τις 9.00 το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου.

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Πίνεις νερό μετά το φαγητό; - Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις τις συνήθειες σου!

Εάν συνηθίζετε να πίνετε νερό μετά το φαγητό σας ήρθε η ώρα να μην το κάνετε πια! Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν πίνετε νερό μετά το φαγητό σας! Μας κρατάει ενυδατωμένους το πολύ νερό αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις θα πρέπει να αποφεύγουμε να πίνουμε νερό, διότι μπορεί να προκληθούν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας.

Το νερό πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το γεύμα δεν συνιστάται.

Εάν έχετε τη συνήθεια να πίνετε νερό λίγο πριν το φαγητό, αυτό θα επιβραδύνει την πέψη με την αραίωση του γαστρικού υγρού και την αποδυνάμωση του πεπτικού συστήματος.

Χάρτες που μας δείχνουν σε ποιες χώρες του κόσμου μπορούμε να πίνουμε νερό βρύσης!

Οι άνθρωποι που πρέπει να πάρουν φάρμακα πριν από το γεύμα, πρέπει να το κάνουν τουλάχιστον μία ώρα πριν και να περιορίσουν την κατανάλωση νερού μέχρι να φάνε.

Εάν πίνετε νερό αμέσως μετά το γεύμα σας, αυτό επηρεάζει άμεσα την ποιότητα των τροφίμων και τη δύναμη του πεπτικού συστήματος. Οποιοδήποτε φαγητό και αν καταναλώσετε, το νερό θα λειτουργήσει ως «ψυκτικό» και αυτό σύντομα θα οδηγήσει σε απροσδόκητη προσθήκη κιλών.

Τεράστια προσοχή: Ο άγνωστος ρόλος του νερού στη καρδιακή προσβολή!

Πότε πρέπει να πίνουμε νερό

Πιείτε νερό τουλάχιστον 30 λεπτά μετά το γεύμα. Θα σας δώσει μια αίσθηση κορεσμού και θα ικανοποιήσει τη δίψα σας. Μετά από 1-2 ώρες μπορείτε να πιείτε όσο νερό θέλετε, επειδή η διαδικασία της πέψης θα έχει ήδη ολοκληρωθεί.Εάν δεν μπορείτε να ελέγξετε τη δίψα σας και θέλετε να πιείτε νερό ανάμεσα στα γεύματα, να το πίνετε σε ελάχιστες ποσότητες. Το νερό πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, επειδή το κρύο νερό μπορεί να κάνει τα πεπτικά ένζυμα ανενεργά και να οδηγήσει στη δημιουργία τοξικών αποβλήτων στο σώμα σας.

Μείνετε μακριά από ανθρακούχα και καφεϊνούχα ποτά ενώ τρώτε, καθώς μπορεί να προκληθεί παλινδρόμηση οξέος και πεπτικά προβλήματα.

ΔΕΗ: «Τέλος οι χάρες» για 30.000 στρατηγικούς κακοπληρωτές – Εντολή διακοπής ρεύματος!

Σε 30.000 ανέρχονται τα αιτήματα της ΔΕΗ προς τον ΔΕΔΔΗΕ το τελευταίο δίμηνο για να διακοπή του ρεύματος σε στρατηγικούς κακοπληρωτές της επιχείρησης. ΔΕΗ: Προς κατάργηση η έκπτωση συνέπειας 10%!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ πάντως, ο αριθμός των στρατηγικών κακοπληρωτών που οφείλουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 6 μηνών ανέρχεται σε 582.000 περιπτώσεις και οι οφειλές τους φτάνουν το ποσό των € 545 εκατ. «Αντίστοιχα οι περιπτώσεις των τελικών λογαριασμών ανέρχονται σε 895.000, συνολικών ληξιπρόθεσμων 1 δισ. Το δε τελευταίο δίμηνο έχουν προωθηθεί προς τον ΔΕΔΔΗΕ περίπου 30.000 αιτήματα αποκοπών αυτής της κατηγορίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, δήλωσε σχετικά:

«Το φαινόμενο των στρατηγικών κακοπληρωτών, πρωτίστως θίγει και πλήττει τα εκατομμύρια συνεπών πελατών της επιχείρησης. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ότι τέτοιες συμπεριφορές πλέον δε θα γίνονται αποδεκτές. Είναι χρέος μας απέναντι στην επιχείρηση αλλά και στη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών που παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες και τα προβλήματα, δίνουν μάχη και παραμένουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους». Τεράστια απάτη στην Λαμία: Προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και της πήρε 110.000 ευρώ!

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ ακολουθεί:

Η Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση του φαινομένου των στρατηγικών κακοπληρωτών. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη δοθεί ρητή εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για εντατικοποίηση των αποκοπών σε πελάτες που έχουν εντοπιστεί ότι συστηματικά αποφεύγουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, συσσωρεύοντας μεγάλα ποσά οφειλής.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν ήδη συγκεντρωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ο αριθμός των στρατηγικών κακοπληρωτών που οφείλουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 6 μηνών ανέρχεται σε 582.000 περιπτώσεις και οι οφειλές τους φτάνουν το ποσό των € 545 εκατ. Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Βήμα - βήμα η συμπλήρωση της αίτησης!

Αντίστοιχα οι περιπτώσεις των τελικών λογαριασμών ανέρχονται σε 895.000, συνολικών ληξιπρόθεσμων 1 δισ. Το δε τελευταίο δίμηνο έχουν προωθηθεί προς τον ΔΕΔΔΗΕ περίπου 30.000 αιτήματα αποκοπών αυτής της κατηγορίας.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ δεσμεύεται να εντατικοποιήσει τις προσπάθειες και στο πλαίσιο αυτό θα ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κοινή γνώμη για τα αποτελέσματα της εκστρατείας που ξεκινά άμεσα.

Υπογραμμίζεται ότι η εκστρατεία για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, δεν αφορά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, για τις οποίες άλλωστε υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις στο πλαίσιο του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πανικός: Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Οι βρύσες έτρεχαν μπλε νερό! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share