Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Νέες αποκαλύψεις για το «φονικό» λούνα παρκ στον Αλμυρό! (Video)

Νέες πληροφορίες!

30 Σεπτεμβρίου 2019 09:21
Τραγωδία στο Βόλο: Νέες αποκαλύψεις για το «φονικό» λούνα παρκ στον Αλμυρό! (Video)

Νέες αποκαλύψεις για το «φονικό» λούνα παρκ στο Αλμυρό Βόλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Τραγωδία σε λούνα παρκ: Εκτροχιάστηκε τρενάκι! Δύο νεκροί! (Video)

Δύο 24ωρα μετά την πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με την οποία η ισχύς του μοιραίου «χαλιού», απ’ όπου εκτοξεύτηκε και έχασε τη ζωή της η 14χρονη μαθήτρια ήταν της τάξης των 123 ίππων και όχι των 15 HP, που ήταν δηλωμένο στις Αρχές (οκτώ φορές μεγαλύτερη δηλαδή), ένα νέο στοιχείο έρχεται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, και παρά τις διαβεβαιώσεις του δικηγόρου της ιδιοκτήτριας το προηγούμενο διάστημα ότι το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ είχε «κόφτη», κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν συμβαίνει.

Τραγωδία στο Βόλο: Επιστρέφει το λούνα παρκ του «τρόμου» σε παζάρι!

Ένα μήνα περίπου μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 14χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο, το ίδιο λούνα παρκ επιστρέφει στη Λάρισα. Τραγωδία στο Βόλο: «Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης! (Video)

Το λούνα παρκ θα λειτουργήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια της περιοχής, που ξεκινά σήμερα, με τον δήμο να πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα παιχνίδια. Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Βόλο: Οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ!

Όπως αναφέρει το onlarisa.gr ο δήμος τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Λαρισαίους , διότι τηρήθηκαν όλοι οι όροι βάσει της νομοθεσίας και επιπλέον προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια γίνονται και περαιτέρω έλεγχοι ώστε να μην υπάρξει ούτε υποψία κινδύνου.

Τραγωδία στο Βόλο: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook! (Video)

Απέραντη είναι η θλίψη στο Βόλο, από τον άδικο και ξαφνικό χαμό της 14χρονης, την ώρα που διασκέδαζε σε λούνα παρκ εμποροπανήγυρης στην περιοχή του Αλμυρού. Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της αδελφής της στο Facebook!

«Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα. Τραγωδία στο Βόλο: Αποκάλυψη σοκ! Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (Video)

Πένθιμη κορδέλα έχουν αναρτήσει και αρκετοί φίλοι και συγγενείς της ο οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους. «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα!τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου».

Τόσο στη Βρύναινα, χωριό καταγωγής του πατέρα της, όσο και στην Ευξεινούπολη απ’όπου κατάγεται η μητέρα της, αλλά και σ’ ολόκληρη την επαρχία Αλμυρού υπάρχει ένας βουβός πόνος για τον χαμό του κοριτσιού.

Ο δήμαρχος Αλμυρού μιλάει για την τραγωδία στο λούνα παρκ

Το χρονικό
Η 14χρονη Σεράινα έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από το παιχνίδι «ταψί» του λούνα παρκ που είχε στηθεί στην περιοχή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της ερευνώνται, ενώ αναζητείται ο χειριστής του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Η 14χρονη διασκέδαζε μαζί με άλλα παιδιά στο λούνα παρκ όταν συνέβη η τραγωδία. Βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι της και σε άλλα σημεία του σώματός της. Λίγο μετά τη μεταφορά της στο κέντρο υγείας του Αλμυρού άφησε την τελευταία της πνοή.
Αμέσως μόλις συνέβη το δυστύχημα ειδοποιήθηκαν οι γονείς της άτυχης 14χρονης. Η μητέρα της λιποθύμησε και ο πατέρας της μικρής υπέστη έμφραγμα, λόγω και προβλήματος που αντιμετωπίζει και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Η κατάστασή του πάντως είναι σταθερή και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share