Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό το γράμμα 11χρονου που αυτοκτόνησε: "Μαμά, Μπαμπά, δεν αντέχω να..."

Σπαράζει καρδιές!

26 Σεπτεμβρίου 2019 15:11
Συγκλονιστικό το γράμμα 11χρονου που αυτοκτόνησε:

Ένας μαθητής από την Ισπανία αυτοκτόνησε, πέφτοντας στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, επειδή δεν άντεχε να επιστρέψει στο σχολείο. Άφησε το παρακάτω γράμμα στους γονείς του!

Δείτε επίσης: Δείτε τι είπε μια γυναίκα: "Παντρεύτηκα για να έχω έναν άνθρωπο που .."

Ο αγώνας των γονιών του να διερευνηθεί η υπόθεση «Μπαμπά, μαμά… ελπίζω μια μέρα να μπορέσετε να με μισείτε λίγο, λιγότερο. Δεν αντέχω να πηγαίνω στο σχολείο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποφύγω» αυτά ήταν τα λόγια του μικρού από την Ισπανία που έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο Ντιέγκο έπεσε από τον πέμπτο όροφο στο κενό, από το σπίτι της οικογένειάς του στη Βίλα Βέρντε της Ισπανίας, έπειτα από παράπονα πως υπήρξε δυστυχισμένος στο σχολείο.

Πριν κάνει όμως το απονενοημένο διάβημα ο 11χρονος μαθητής κάθισε και έγραψε ένα γράμμα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτό το γράμμα δημοσιοποιούν σήμερα οι γονείς του, ζητώντας δικαίωση για τον αδικοχαμένο τους γιο. Στη συνέχεια του γράμματος, ο μικρός Ντιέγκο αναφέρει: «Μπαμπά, με έμαθες είναι είμαι καλό άτομο και να κρατάω τις υποσχέσεις μου. Μαμά, με φρόντισες πολύ καλά και μου έδειξες πολλά μέρη… Παππού, ήσουν πάντα γενναιόδωρος μαζί μου και με πρόσεχες. Τάτα (η αδερφή του), υπέμεινες πολλά για χάρη μου».

Οι γονείς του Ντιέγκο προχώρησαν τώρα στη δημοσιοποίηση του γράμματος, προκειμένου να πείσουν τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν το παιδί στο θάνατο. Οι ίδιοι διαμαρτύρονται καθώς, όπως αναφέρουν, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο χωρίς να διερευνηθούν οι πιέσεις που δεχόταν ο μικρός στο σχολείο.

Οι Ισπανοί γονείς, Μανουέλ και Κάρμεν, απευθύνθηκαν και στην τοπική κυβέρνηση της Μαδρίτης και συγκεκριμένα στο τμήμα παιδείας ώστε να κατατεθεί αγωγή σε βάρος του σχολείου στο οποίο φοιτούσε ο γιος τους.

Δεν της μιλούσε κανείς γιατί είχε παραπάνω κιλά! Μέχρι που άφησε όλους άφωνους!

Η Τζόσι Ντέσγκραντ, είχε αρκετά παραπανίσια κιλά, και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχε φίλους στο σχολείο, και δεχόταν αρκετές φραστικές επιθέσεις γύρω από το βάρος της.

Λίγο μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς αποφάσισε ότι πρέπει να αδυνατίσει, και αφού ξεκίνησε μια ισορροπημένη δίαιτα, χωρίς υπερβολές, ενώ γυμναζόταν καθημερινά. Από τα 120 κιλά είχε μείνει στα 60, αλλά δεν είχε αλλάξει αισθητά την γκαρνταρόμπα της, και το αποτέλεσμα δεν φαινόταν σε όλη τη διάστασή του.

Στο χορό όμως φόρεσε ένα φόρεμα που διέγραφε την σιλουέτα της, και τότε έγινε ένας χαμός. Όλα τα αγόρια της τάξης της, ήθελαν να την συνοδεύσουν και να χορέψουν τον καθιερωμένο χορό μαζί της.

Η ίδια θέλησε μέσα από την ιστορία της να δώσει κίνητρο σε όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, και να περάσει το μήνυμα ότι όλα γίνονται με λίγη προσπάθεια.

Στο instagram έχει χιλιάδες αναρτήσεις και δέχεται καθημερινά μηνύματα υποστήριξης και επιβράβευσης.

Μπορεί να σου φαίνεσαι εξωπραπραγματικό αλλά όπως η Τζόσι έτσι και μια γυναίκα αλλάζοντας ένα μόνο πράγμα στην διατροφή της και έχασε 42 κιλά

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share