Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε τι είπε μια γυναίκα: "Παντρεύτηκα για να έχω έναν άνθρωπο που .."

"Απαιτώ να με συντηρεί ο άντρας μου!"

26 Σεπτεμβρίου 2019 14:47
Δείτε τι είπε μια γυναίκα:

Κάθε γυναίκα παντρεύεται για να έχει έναν άνθρωπο που θα την αγαπάει και θα την στηρίζει. Κάποιον που θα την προσέχει και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Ξύρισε το κεφάλι της και παρίστανε την καρκινοπαθή και μάζεψε από δωρεές 55.000 ευρώ!

Φυσικά και εγώ γι’ αυτό παντρεύτηκα. Παντρεύτηκα για να έχω έναν άνθρωπο που θα μου καλύπτει τα έξοδα μου και θα με συντηρεί. Δεν θέλω να δουλέψω. Έτσι κ αλλιώς ο ρόλος της γυναίκας είναι να μένει στο σπίτι. Ο άντρας είναι εκείνος που πρέπει να δουλεύει για να προσφέρει στην οικογένεια ότι χρειάζεται!

«Βαριέμαι Να Δουλέψω. Απαιτώ Να Με Συντηρεί Ο Άντρας Μου»
«Παντρεύτηκα για να έχω έναν άνθρωπο που θα μου καλύπτει τα έξοδα μου και θα με συντηρεί. Δεν θέλω να δουλέψω. Έτσι κ αλλιώς ο ρόλος της γυναίκας είναι να μένει στο σπίτι. Ο άντρας είναι εκείνος που πρέπει να δουλεύει για να προσφέρει στην οικογένεια ότι χρειάζεται! Κορίτσια ξυπνήστε. Μην αφήνετε να σας κάνουν ότι θέλουν!»

Ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πως πολλές γυναίκες έχουν αφήσει τα σπίτια τους και σπαταλάνε τη ζωή τους δουλεύοντας.

Φίλες μου αυτό είναι λάθος! Κανένας άντρας δε πρέπει να σας έχει δούλες, να φροντίζετε το σπίτι και να δουλεύετε και 12 ώρες τη μέρα.

Φυσικά για όλο αυτό φταίτε εσείς. Εσείς που δε βάλατε όρια από την αρχή. Και εμένα ο άντρας μου ήθελε να δουλεύω αλλά εγώ του το ξέκοψα από την αρχή. Κάναμε ομηρικούς καυγάδες καθώς μου έλεγε συνέχεια πως με το δικό του μισθό δε μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα και πως δε θα μπορούμε να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί.

Κορίτσια ξυπνήστε. Μην αφήνετε να σας κάνουν ότι θέλουν!

Νοσοκόμα ανακάλυψε πώς ο νέος της συνάδελφος ήταν το πρόωρο μωρό που φρόντισε πριν 28 χρόνια!

Μια νοσοκόμα από την Καλιφόρνια ξαφνιάστηκε όταν ανακάλυψε ότι δούλευε με ένα παιδί που είχε φροντίσει πριν από 28 χρόνια. Πόσο περίεργο σας φαίνεται;

Η 52χρονη Βίλμα Γουόνγκ, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον 28χρονο σήμερα Μπράντον Σεμιατόρε, στο νοσοκομείο παίδων του Lucile Packard Stanford, όταν η μητέρα του γέννησε στις μόλις 29 εβδομάδες της κύησής της. Έκανε baby sitting όταν άκουσε κάτι παράξενο στο δωμάτιο του παιδιού - Μόλις μπήκε μέσα έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε!

Μετά τον πρόωρο τοκετό της, η Γουονγκ τον φρόντιζε για περίπου ένα μήνα πριν γίνει αρκετά καλά και πάει στο σπίτι με τους γονείς του στο Σαν Χοσέ, αν και η αφοσιωμένη νοσοκόμα του δεν ξέχασε ποτέ το όνομά του.

Όταν τον γνώρισε καθώς έκανε τις πρωινές της επισκέψεις στο ίδιο νοσοκομείο, η Γουονγκ ανακάλυψε πως ήταν στην πραγματικότητα το μωρό που φρόντισε σχεδόν τρεις δεκαετίες πριν.

“Ο Μπράντον ήταν στην ομάδα μου και φρόντιζε έναν από τους ασθενείς μου. Ρώτησα ποιος ήταν και το επίθετό του ακουγόταν πολύ οικείο,” είπε. “Συνέχισα να του κάνω ερωτήσεις, όπως από πού ήταν και μου είπε ότι ήταν από το Σαν Χοσέ, και ότι στην πραγματικότητα ήταν πρόωρο μωρό που γεννήθηκε στο νοσοκομείο μας.”

“Τότε θυμήθηκα πως σαν νέα νοσοκόμα φρόντισα ένα μωρό με το ίδιο επώνυμο.”

Η Γουόνγκ μάλιστα θυμήθηκε λεπτομέρειες για τους γονείς του, που την έκαναν να καταλάβει αν όντως ο Seminatore ήταν αυτός που πίστευε.

“Για να επιβεβαιώσω την υποψία μου, τον ρώτησα αν ο μπαμπάς του ήταν αστυνομικός. Και τότε σώπασε και με ρώτησε αν ήμουν η Βίλμα. Και του είπα ναι!” αναφώνησε.

Η μητέρα του Σεμιατόρε τον ενθάρρυνε να ψάξει την Wong όταν ξεκίνησε τη δουλειά του στο Palo Alto, αλλά εκείνος δεν πίστευε ότι η γυναίκα θα δούλευε ακόμη εκεί.

Η Γουόνγκ εργάστηκε στο νοσοκομείο για 32 χρόνια και είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα νεογέννητο που φρόντισε κάποτε έχει μεγαλώσει και είναι πλέον στη θέση τη δική της.

“Ήμουν αρχικά σε κατάσταση σοκ, αλλά είχα την χαρά να μάθω ότι το μωρό που φρόντιζα πριν από σχεδόν 30 χρόνια τώρα είναι παιδίατρος στο νοσοκομείο που γεννήθηκε,” είπε η Βίλμα.

“Αν και είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα αυτό της νοσοκόμας, θεωρώ πως είμαι τυχερή που κάνω αυτό που αγαπώ.”

Ο Σεμιατόρε είπε ότι η νοσοκόμα έχει εμπνεύσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Η συνάντησή τους έκανε τον Σεμιατόρε να σκεφτεί πόσο τυχεροί είναι και οι δύο που είναι υγιείς σήμερα χάρη στη φροντίδα του νοσοκομείου.

“Από τη συνάντησή μου με τη Βίλμα κατάλαβα την αφοσίωση και την αγάπη που έχει όλα αυτά τα χρόνια για την δουλειά της,” είπε.

“Δένεται με τους ασθενείς της τόσο που μπορεί να θυμηθεί το όνομα ενός ασθενούς σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα. Δεν έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να δούμε τους ασθενείς μας να μεγαλώνουν και ήμουν τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί της.”

“Προσπαθούμε όλοι να δώσουμε στους ασθενείς μας μια ευκαιρία να ζήσουν ευτυχισμένοι και υγιείς. Η ιστορία αυτή απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά που είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή και θέλω με τη δημοσίευσή της να τους δώσω κουράγιο και ελπίδα.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share