Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Σούζη: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα! Βελτιωμένος ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα! (Video)

Αναλυτική πρόγνωση!

25 Σεπτεμβρίου 2019 10:07
Χριστίνα Σούζη: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα! Βελτιωμένος ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα! (Video)

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη παρουσιάζει αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού!

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα! Μερομήνια 2019-2020: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια στην Αθήνα;

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά! Πότε θα αρχίσει να βελτιώνεται;

Καιρός σήμερα: Σήμερα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, που σταδιακά θα περιοριστούν στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Χαλκιδική και την Εύβοια και από το απόγευμα θα σταματήσουν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα έως τις πρωινές ώρες για ασθενείς βροχές στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 15 έως 25, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 17 έως 28, στα νότια ηπειρωτικά από 19 έως 28, στο Ιόνιο από 19 έως 24, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 26 (τοπικά στη Ρόδο έως 28), στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 19 έως 26 και στην Κρήτη από 20 έως 26 (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 28).

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ.

Κυπαρισσία: Δεύτερος νεκρός από κεραυνό!

Και δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη χώρα από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα από κεραυνό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 56χρονο που έχασε τη ζωή του στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας εργάτης έχασε τη ζωή του από κεραυνό. Ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια για αντικείμενα και ρουχισμό χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share