Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιά!

Δείτε καρέ-καρέ τη δράση των ληστών!

25 Σεπτεμβρίου 2019 09:25
Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιά!

Τις κινήσεις των τεσσάρων αγνώστων που χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για να ληστέψουν διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιά κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ληστεία σε γνωστό επιχειρηματία στο κέντρο της Αθήνας!

Το ρολόι έδειχνε 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν οι τέσσερις άνδρες έφτασαν μπροστά στο κτήριο του διαγνωστικού κέντρου της οδού Ασκληπείου με αυτοκίνητο. Τραγικό: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε κατάστημα για να κλέψουν!

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι διαρρήκτες αρχικά προσπάθησαν να «κατεβάσουν» τη τζαμαρία με έναν λοστό.

Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ως «πολιορκητικό κριό» το αυτοκίνητο με το οποίο χτύπησαν 3-4 φορές την τζαμαρία μέχρι σε αυτή να ανοίξει μια τρύπα.

Αφού τα κατάφεραν οι άγνωστοι μπήκαν στο λογιστήριο, άνοιξαν συρτάρια και τελικά άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό.

Συναγερμός στη Δάφνη: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή τράπεζας! (Video)

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή το πρωί της Τετάρτης σε υποκατάστημα τράπεζας επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Δάφνη. Ληστεία-θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον φύλακα και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»! (photos)

Δύο ένοπλοι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους που ανεφοδίαζαν το ATM της τράπεζας, άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Απίστευτη υπόθεση: Κούριερ κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν δύο φορές, ενώ...!

Υπάλληλος κούριερ στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε δύο φόρες ότι τον λήστεψαν, αλλά τελικά αμφότερες τις ληστείες τις είχε διαπράξει ο ίδιος. Δομοκός: «Πλανόδιοι πωλητές» χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Ο 29χρονος ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε εταιρεία ταχυμεταφορών, σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2019 και δήλωσε ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά. Τα χρήματα, σύμφωνα με τον υπάλληλο της εταιρείας, προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας. Στην πραγματικότητα όμως τα χρήματα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεσης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: 19χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο σπίτι του!

Ένας 19χρονος στην Αγία Παρασκευή έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Οι δράστες δεν δίστασαν να τον απειλήσουν!

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξήλωσαν τον συναγερμό του σπιτιού, παραβίασαν ένα παράθυρο και κατάφεραν να βρεθούν μέσα.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος στο σπίτι ο 19χρονος γιος της οικογένειας, αφού οι γονείς του έλειπαν σε διακοπές. Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο φοιτητής, οι δράστες βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του, χωρίς να έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους και άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον χτυπούσαν, ζητώντας επίμονα χρήματα και χρυσαφικά. Ο νεαρός προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, ενώ μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Bρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος!

Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν τα κοσμήματα της οικογένειας και αφού τα αρπάξαν εξαφανίστηκαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share