Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ληστεία σε γνωστό επιχειρηματία στο κέντρο της Αθήνας!

Τι συνέβη;

20 Σεπτεμβρίου 2019 11:22
Ληστεία σε γνωστό επιχειρηματία στο κέντρο της Αθήνας!

Πως περιέγραψε ο έλληνας επιχειρηματίας το περιστατικό που συνέβη -στον ίδιο και δύο συνεργάτες του από την Ασία- στην πλατεία Συντάγματος.

Δείτε επίσης: Τραγικό: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε κατάστημα για να κλέψουν!

Τείνει να γίνει συνήθεια η ληστεία με τη μέθοδο του λεκέ το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα, και ειδικότερα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος.

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες με θύμα τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Αβδελά, χθες το απόγευμα οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρό τους γνωστό επιχειρηματία και δύο συνεργάτες του.

Όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας Γιώργος Κορρές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ήταν περίπου στις 20:00 όταν οι δύο συνεργάτες του από την Ασία αντιλήφθηκαν ότι άγνωστοι τους λέρωσαν με υγρό make up τα σακάκια.

Οι τρεις άνδρες σταμάτησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, κοντά στην οδό Φιλελλήνων για να καθαρίσουν τα ρούχα τους, όταν τρεις άνδρες τους πλησιάζουν. Οι δύο μιλούν στον έναν, ενώ ο τρίτος αρπάζει τη τσάντα που είχε αφήσει στο έδαφος ο άλλος για να καθαρίσει το σακάκι του.

«Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύτως παραδομένοι στην αφέλειά μας και στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε «στόχοι» για τουλάχιστον 5 λεπτά», έγραψε ο κ. Κορρές.

Δείτε την ανάρτησή του:

Θρίλερ στην Πάτρα: Νεαρός χτύπησε και λήστεψε ανήλικη!

Αντιμέτωπη με τον τρόμο βρέθηκε μια ανήλικη μαθήτρια, την ώρα που επέστρεφε περπατώντας στο σπίτι της στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής, καθώς δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο που την χτύπησε και τη λήστεψε.

Η ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα και ο δράστης συνελήφθη το επόμενο μεσημέρι.

Ο 20χρονος Έλληνας είχε παρακολουθήσει την άτυχη 17χρονη που κινούνταν πεζή και την πλησίασε αθόρυβα από πίσω. Ξαφνικά, όρμησε κατά πάνω της, την χτύπησε και άρπαξε όσα χρήματα είχε μέσα στο πορτοφόλι της. Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να εξαφανιστεί πριν επέμβει κάποιος ακούγοντας τις εκκλήσεις της κοπέλας για βοήθεια.

Δείτε επίσης: 70χρονος λήστεψε τράπεζα για να μπει φυλακή και να γλιτώσει από τη γυναίκα του!

Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την ληστεία και ταυτοποίησαν τον 20χρονο δράστη, τον οποίο εντόπισαν στην Πάτρα και το έβαλαν χειροπέδες. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share