Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγική κατάληξη στην επιχείρηση διάσωσης του ορειβάτη στον Όλυμπο: Ανασύρθηκε νεκρός!

Τραγωδία!

21 Σεπτεμβρίου 2019 18:42
Τραγική κατάληξη στην επιχείρηση διάσωσης του ορειβάτη στον Όλυμπο: Ανασύρθηκε νεκρός!

Νεκρός ανασύρθηκε ο ορειβάτης που έπεσε νωρίτερα στη θέση «Λούκι του Στεφανιού» στον Όλυμπο. Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Βρήκαν νεκρό τον γιο τους στο σπίτι!

Ο ορειβάτης είχε τραυματιστεί σοβαρά έπειτα από πτώση στη θέση «Λούκι του Στεφανιού» στον Ολυμπο, σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο Σάββατο είχε σημάνει ξανά συναγερμός για ορειβάτη στον Όλυμπο. Σε εκείνη την περίπτωση, δυστυχώς, ο ορειβάτης είχε ανασυρθεί νεκρός καθώς, σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπέστη ανακοπή και έπεσε σε γκρεμό.

Την ίδια ημέρα, ελικόπτερο Super Puma είχε μεταφέρει ανήλικο ορειβάτη από τον Όλυμπο.

Πάτρα: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Νέο σοκ στην Πάτρα καθώς το πρωί της Τρίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Λάγιος. Μαγνησία: Επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 11 το πρωί μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Αγυιάς. Από τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Νίκος Λάγιος είχε δραστηριοποιηθεί πολλά χρόνια στον χώρο της εστίασης διατηρώντας επί πολλά χρόνια το κατάστημα στη Μαρίνα και το τουριστικό στο Δασύλλιο, όπως επίσης και τις "Εννέα Μούσες" ενώ είχε ανοίξει και αίθουσα κοινωνικών δεξιώσεων στην περιοχή των Τσουκαλεϊκων.

Παράλληλα, είχε αναπτύξει συνδικαλιστική δράση και είχε ασχοληθεί ενεργά και με τον αθλητισμό διατελώντας και μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΠ.

Τραγωδία στην Μαγνησία: Τον πλάκωσε τρακτέρ!

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Κανάλια και η Μαγνησία, μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας 78χρονος αγρότης, ο οποίος μάζευε αμύγδαλα στο χωράφι του και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο!

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες του Α.Τ. Βελεστίνου, οι οποίοι στο πλαίσιο της Προανάκρισης θα διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Φρικτό τροχαίο στην Πάτρα: Νεκρός 23χρονος!

Ένα παλικάρι μόλις 23 ετών, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο το οποίο σημειώθηκε στις 2 παρά τέταρτο τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Γλαύκου και Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Τραγωδία: Σκοτώθηκε γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι!

Η μηχανή του άτυχου νέου συγκρούστηκε με τζιπ. Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό που παρέλαβε τον νεαρό βαρύτατα τραυματισμένο έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς λίγο αργότερα στο νοσοκομείο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 23χρονος καταγόταν από την Δυτική Αχαΐα, που βυθίστηκε στο πένθος από το άκουσμα της τραγικής είδησης.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Εθνικής Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο ύψος των Νέων Κερδυλλίων. Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 14χρονης στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας!

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Από το συμβάν σοβαρά τραυματίστηκαν τόσο η συνεπιβάτιδα της μηχανής όσο και η οδηγός του ΙΧ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share