Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ

Δείτε αναλυτικά!

20 Σεπτεμβρίου 2019 14:36
Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ

Σε έκτακτες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ προχωρά η Ελληνική Αστυνομία για τις ανάγκες εκπαίδευσης χιλίων πεντακοσίων υπό πρόσληψη ειδικών φρουρών.

Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ - Θεοδωρικάκος: Υπάρχει 4ετής προγραμματισμός προσλήψεων στο Δημόσιο!

Μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ προωθείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, που εδρεύει στο Δήμο Διδυμοτείχου του Νομού Έβρου, για τις ανάγκες εκπαίδευσης χιλίων πεντακοσίων (1500) υπό πρόσληψη ειδικών φρουρών.

ΕΛΑΣ: Αυτές είναι οι εντολές και το ειδικό σχέδιο μετά τις επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ!

Αυτές είναι οι εντολές και το ειδικό σχέδιο της ΕΛΑΣ μετά τις επιθέσεις σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας! Οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή!

Κάθε βράδυ, μπαίνει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο περιπολιών με αστυνομικούς να στήνουν ενέδρες σε περιοχές για τον εντοπισμό ύποπτων ατόμων. Μάλιστα σε ηχητικό ντοκουμέντο οι αστυνομικοί έχουν εντολές να προχωρούν σε προσαγωγές ύποπτων ατόμων για τα οποία δεν δικαιολογείται η παρουσία τους στο χώρο και να σταθμεύουν τα περιπολικά κοντά στα σημεία έτσι ώστε να έχουν επαφή με τα γραφεία σε περίπτωση πιθανής επίθεσης.

Δείτε επίσης: Έκρηξη έξω από σπίτι αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.!

Εκτιμάται, δε, ότι οι ομάδες που προκαλούν επιθέσεις απαρτίζονται από άκρως επικίνδυνα άτομα και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί καλούνται να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί πολλές επιθέσεις σε γραφεία τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ στις περιοχές της Γλυφάδας, Αλίμου, Κυψέλης και Καισαριανής ενώ με ανακοίνωσή της σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση που υπογράφει ως «σύντροφοι/συντρόφισσες για την διάχυση των Εξαρχείων» ανέλαβε την ευθύνη.

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ!

Δεκτή έγινε πριν από λίγη ώρα η παραίτηση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλου, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο κ. Χρυσοχοϊδης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ζήτησε και έλαβε την παραίτησή του.

«Σε ένα κράτος δικαίου ο κομματισμός δεν χωρεί σε κανέναν τομέα του Δημοσίου. Πολύ περισσότερο στις Υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας. Ζήτησα και έλαβα την παραίτηση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα γίνουν αξιοκρατικές κρίσεις, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και περιμένει η κοινωνία. Είναι όρος για την αποτελεσματικότητά τους. Προχωράμε μπροστά, με αίσθηση του δημοκρατικού καθήκοντος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία ωστόσο δεν κλήθηκε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτι που επιβεβαιώσε ότι ο νέος υπουργός είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share