Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Περιστέρι: 38χρονος "τρύπωνε" σε καταστήματα ηλεκτρικών

Δείτε τι σκαρφίστηκε!

18 Σεπτεμβρίου 2019 11:53
Περιστέρι: 38χρονος

Κατηγορείται για εννέα κλοπές από τον περασμένο Φεβρουάριο με την αξία των κλοπιμαίων να υπολογίζεται σε 150.000 ευρώ.Τη μέθοδο του ριφιφί εφάρμοζε κατά κόρον ένας 38χρονος στο Περιστέρι προκειμένου, σύμφωνα με την αστυνομία, να κλέβει καταστήματα με ηλεκτρικά είδη και κινητά τηλέφωνα.

Δείτε και αυτό: Κρήτη: 25χρονος ελαφροχέρης είχε "αδειάσει" 8 σπίτια!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος αρχικά εντόπιζε τους πιθανούς στόχους του κάνοντας βόλτες με πολυτελές αυτοκίνητο. Στη συνέχεια επέλεγε νυχτερινές ώρες για να «τρυπώνει» με τρόπο ώστε να μην ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Αφού έμπαινε στα καταστήματα με τη μέθοδο του ριφιφί, ο 38χρονος φρόντιζε να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μέχρι να αρπάξει όσα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές ήθελε.

Το επόμενο βήμα για τον 38χρονο ήταν να διοχετεύει τα κλοπιμαία σε δίκτυο κλεπταποδόχων αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά οφέλη.

Στην κατοχή του αλλά και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι, 83 φυσίγγια και 49,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 38χρονος έχει διαπράξει, από τον περασμένο Φεβρουάριο, εννέα κλοπές στην Αθήνα και μία στη Λάρισα, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά το ποσό των 150.000 ευρώ.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα στο Περιστέρι: Ο δράστης έσπασε το πιστόλι του στο κεφάλι του 25χρονου θύματος!

Σοκάρουν οι περιγραφές των Αστυνομικών από το έγκλημα στο Περιστέρι! Όπως αποκαλύπτεται ο δράστης έσπασε το πιστόλι του απάνω στο κεφάλι του 25χρονου θύματος από την Τουρκία!

Τουλάχιστον 15 φορές χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου τον 25χρονο Τούρκο ο δράστης της άγριας δολοφονίας σε καφετέρια στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Αυτή την περιγραφή κάνουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βάσει των βίντεο που έχουν στην κατοχή τους.

«Το πιστόλι που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε ο γεμιστήρας. Και όλα αυτά ενώ είχε πυροβολήσει τρεις φορές το θύμα που ήταν αιμόφυρτο» προσθέτουν στην περιγραφή τους οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Το μένος αυτό του δολοφόνου κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο των οικονομικών ή προσωπικών κινήτρων του δράστη που μπορεί να φτάνουν μέχρι και την εκδίκηση για θάνατο οικείου του προσώπου.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει όλα τα βίντεο από κάμερες στην περιοχή στην οποία βρίσκεται η καφετέρια ελπίζοντας ότι το υλικό θα τους βοηθήσει στον ταχύτερο εντοπισμό του δολοφόνου.

Σε ένα από τα βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί και παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR απεικονίζεται ένας άνδρας, που θα μπορούσε να είναι ο δράστης, να κινείται στα στενά γύρω από την καφετέρια όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Το άλλο οπτικό ντοκουμέντο, που προστίθεται στις έρευνες των Αρχών, καταδεικνύει δύο άνδρες να φεύγουν από την περιοχή της εν ψυχρώ δολοφονίας. Εξετάζεται εάν πρόκειται για τον εκτελεστή και τυχόν συνεργό του.

Έγκλημα στο Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση!

Η δολοφονία που σόκαρε το Πανελλήνιο δεν έχει τέλος! Κυκλοφόρησε ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά την άγρια εκτέλεση στην καφετέρεια στο Περιστέρι!

Θαμώνες προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν καταγραφεί από κοντινές κάμερες ασφαλείας να εγκαταλείπουν το σημείο τρέχοντας. Τι είπε ο δράστης στο θύμα πριν τον δολοφονήσει;

Κάποιοι άλλοι βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι συμβαίνει μετά την άγρια δολοφονία του 25χρονου Τούρκου. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ είναι στο σημείο που είναι δολοφονημένος ο άνδρας και πεσμένος πάνω στο τραπέζι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας δεν ήταν το ίδιο άτομο με αυτό που έπινε λίγα λεπτά νωρίτερα καφέ το θύμα.

Ενα βίντεο λίγο μετά την δολοφονία δείχνει τους πελάτες έντρομους να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι είχαν μόλις δει. Δείτε το βίντεο από το dytikes maties:

Οπως φαίνεται λοιπόν σε κάμερα ασφαλείας δράστης και θύμα για κάποια ώρα κάθονταν μαζί στην καφετέρια και συνομιλούσαν. Κάποια στιγμή ο δράστης σηκώνεται από το τραπέζι και αποχωρεί, ενώ το θύμα παραμένει. Μάλιστα το θύμα έχει πλάτη προς τον δρόμο, οπότε δεν είχε οπτική επαφή για το αν κάποιος τον πλησίαζε. Λίγη ώρα αργότερα στα πλάνα που έχει καταγράψει το βίντεο ασφαλείας φαίνεται ένας άνδρας να πλησιάζει το θύμα από πίσω και έξω από την καφετέρια και να τον πυροβολεί. Στη συνέχεια και αφού το θύμα έχει πέσει πάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας ο δράστης πηδάει το πεζούλι, μπαίνει μέσα στη καφετέρια και χτυπάει με τη λαβή του όπλου το θύμα. Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων έπεσε στο πάτωμα της καφετέριας η γεμιστήρα του όπλου, προφανώς χωρίς ο δράστης να μπορέσει να το καταλάβει, αφού τράπηκε σε φυγή και την άφησε εκεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share