Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.! (video)

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα που συγκλονίζει!

26 Ιουλίου 2019 10:43
Έγκλημα στο Περιστέρι: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.! (video)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι, με στόχο να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δράστη της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Το θύμα της επίθεσης, όπως έγινε γνωστό, είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έγκλημα στο Περιστέρι: Το «άγνωστο» παρελθόν του θύματος!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν έκανε καμία προσπάθεια από τον δράστη να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Αρχικά, πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον.

Την Πέμπτη κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η σύζυγος του 25χρονου η οποία επίσης κατάγεται από την Τουρκία και δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά από τους αστυνομικούς καθώς όσο περνούν οι ημέρες θα συνέρχεται από το σοκ της απώλεια της ζωής του νεαρού Τούρκου.

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί σε συνδυασμό με τις κινήσεις του δολοφόνου τους οδηγούν σε δύο σενάρια: το πρώτο θέλει να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία λόγω της κίνησης του δολοφόνου να συνεχίσει να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε η γεμιστήρα από το 9αρι πιστόλι και το δεύτερο αφορά μια «στημένη» εκτέλεση λόγω κάποιας οικονομικής συναλλαγής που δεν είχε καλή εξέλιξη.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Εντωμεταξύ την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας, νέο υλικό γύρω από το στυγερό έγκλημα βλέπει το φως. Πρόκειται για ένα βίντεο-ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία, στο οποίο καταγράφονται οι στιγμές πανικού στο Περιστέρι.


Στο οπτικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόμος να κυριεύει προσωπικό και πελάτες, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Κυκλοφορώντας γύρω από τον τόπο του εγκλήματος κοιτάζουν με απορία και έκπληξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share