Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομακτικό! Mοτοσικλετιστής έπεσε από γκρεμό 20 μέτρων! (Video)

Σοκ!

17 Σεπτεμβρίου 2019 23:31
Τρομακτικό! Mοτοσικλετιστής έπεσε από γκρεμό 20 μέτρων! (Video)

Ιδιαίτερα τυχερός φαίνεται ότι στάθηκε ένας μοτοσικλετιστής στο Κολοράντο των ΗΠΑ, αφού έπεσε στο γκρεμό από ύψος 20 μέτρων και κατάφερε να επιζήσει. Τρομακτικό ατύχημα για αθλήτρια του βόλεϊ: Έπεσε από καταρράκτη 15 μέτρων! (Video)

Το σοκαριστικό περιστατικό κατέγραψε ο ίδιος με mini κάμερα που ήταν ενσωματωμένη στο κράνος του.

Το βίντεο δείχνει τον μοτοσικλετιστή να κάνει μια διαδρομή σε ένα πολύ στενό, κακοτράχαλο μονοπάτι με πέτρες στα βουνά. Σε μια στροφή χάνει τον έλεγχο της μηχανής του και πέφτει στο κενό, από ύψος 20 και πλέον μέτρων.

Ευτυχώς, έπεσε σε νερό και σε συνδυασμό με το κράνος και τη στολή του κατάφερε να επιζήσει, παρά τα τραύματα.

Ο μοτοσικλετιστής κατέγραψε ολόκληρο την πτώση του στον γκρεμό, από mini κάμερα, που είχε ενσωματώσει στο κράνος του.

Σοκαριστικό ατύχημα: Kαμάκι καρφώθηκε στο κεφάλι ψαροντουφεκά! (photos)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη στη Νότια Αφρική όταν ένα καμάκι καρφώθηκε στο κεφάλι ψαροντουφεκά! Τραγωδία στην Κύθνο: Νεκρός 42χρονος ψαροντουφεκάς!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun o πάστορας Κόνι Χάλογουελ κατέβηκε στην ακτή την 31η Αυγούστου, προκειμένου να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι. Αφού φόρεσε την στολή κατάδυσης πήρε το ψαροντούφεκό του και βούτηξε στην θάλασσα.

Για λόγους που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί, ο πάστορας αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα το καμάκι να καρφωθεί στο κεφάλι του. Ευτυχώς, όπως αναφέρει η Sun, το περιστατικό έγινε γρήγορα αντιληπτό από τους ψαράδες οι οποίοι έτρεξαν με τις βάρκες τους να βοηθήσουν. Όταν όμως είδαν το θέαμα έπαθαν σοκ.

Αμέσως έβγαλαν τον άτυχο άνδρα στην στεριά και κάλεσαν το ασθενοφόρο όπου ο ψαροντουφεκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του ο πάστορας σώθηκε και τώρα αναρρώνει.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσίευσε ανέφερε: «Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ για τις προσευχές σας πραγματικά το εκτιμώ. Είμαι πολύ, πολύ καλά ... Ανυπομονώ να σας ξαναδώ»

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη ένα φρικτό ατύχημα με ψαροντούφεκο. Και στην Ελλάδα έχουν σημειωθεί πολλά τέτοια περιστατικά.

Σοκ στη Ναυπάκτο: Αυτοκίνητο έπεσε σε παραλία! Πανικόβλητοι οι λουόμενοι! (Video)

Πανικόβλητοι έτρεχαν οι λουόμενοι στην παραλία Μακύνεια της Ναυπάκτου, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να ακολουθεί τρελή πορεία και να πέφτει στη θάλασσα! Ναύπλιο: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα! (photos)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το μαύρο Golf, έφυγε από το σημείο που το είχε παρκάρει ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος καθόταν σε παρακείμενη καφετέρια, και κατέληξε στη θάλασσα.

Από θαύμα σώθηκαν λουόμενοι, που εκείνη την ώρα απολάμβαναν τον ήλιο ή τη θάλασσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το ΣΚΑΪ, γονείς έτρεχαν πανικόβλητοι να μαζέψουν τα παιδιά τους, που εκείνη την ώρα έπαιζαν στη θάλασσα.

Χρειάστηκε η παρέμβαση δέκα ατόμων, όπως φαίνεται και στο βίντεο, για να βγει το αυτοκίνητο από τη θάλασσα.

Τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Όρνο της Μυκόνου, με απολογισμό έναν νεκρό κι έναν τραυματία. Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με αυτοκίνητο!

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε γκρεμό.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυκόνου, που ανέσυραν από τα συντρίμμια έναν άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του και έναν ακόμη τραυματία, ο οποίος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Η ανάρτηση της πυροσβεστικής Μυκόνου

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Twitter: «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε δεύτερος άνδρας, ύστερα από εκτροπή και πτώση σε γκρεμό του οχήματός τους, στον Ορνό της Μυκόνου. Επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share