Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα Ιωνία: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 19χρονη μητέρα! Αρνείται να φάει!

Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες;

15 Σεπτεμβρίου 2019 20:36
Νέα Ιωνία: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 19χρονη μητέρα! Αρνείται να φάει!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία σε είσοδο πολυκατοικίας! Αρνείται να φάει! "Μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου" δήλωσε η 19χρονη μητέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη μητέρα κλαίει συνεχώς, αρνείται να φάει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού δεν προτίθεται να δώσει το βρέφος ούτε για υιοθεσία, ούτε σε κάποιο ίδρυμα. Μάλιστα θέλει να το μεγαλώσει μόνη της και γι' αυτό αναμένεται να ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για να το πάρει πίσω.

πενθυμίζεται ότι ενώπιον του εισαγγελέα η 19χρονη φέρεται να απόδωσε την απόφασή της να αφήσει το μωρό στην είσοδο της πολυκατοικίας στην κακή της οικονομική της κατάσταση, αλλά και στην επιλόχειο κατάθλιψη. «Θέλω κρέμασμα. Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου», είπε σύμφωνα με πληροφορίες.

Νέα Ιωνία βρέφος

Την ίδια ώρα, λεπτομέρειες για το πως εγκατέλειψε η 19χρονη το παιδί της μέσα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. «Το παιδί το άφησα στην είσοδο μίας πολυκατοικίας που φωτίζονταν πολύ καλά ώστε να το δουν γρήγορα. Το κούνησα λίγο το σταύρωσα για να το προστατεύσει ο Θεός και με πολύ στεναχώρια έφυγα και πήγα σπίτι μου. Το πρωί είπα στη μητέρα μου ότι το έχω αφήσει σε ένα φίλο μου», είπε μεταξύ άλλων η 19χρονη μητέρα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

"Το κουνούσα, το φιλούσα, δεν ήθελα να το αφήσω" Συγκλονίζει η 19χρονη στην κατάθεση της!

"Το κουνούσα, το φιλούσα, δεν ήθελα να το αφήσω" Συγκλονίζει η 19χρονη μητέρα στην κατάθεση της! Πώς πήρε την απόφαση να αφήσει το μωρό της μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία;

«Οταν τη γέννησα, την κράτησα στα χέρια μου ήταν απίστευτο συναίσθημα. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να τη δώσω. Εψαξα και βρήκα το τηλέφωνο από το Κέντρο Βρεφών Μητέρα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να το αφήσω έστω και για λίγο εκεί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου, αλλά άκουγα συνέχεια ηχογραφημένα μηνύματα. Απελπίστηκα… Δεν είναι σωστό αυτό που έκανα, αλλά δεν έβρισκα άλλη λύση», είπε η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία, σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Η 19χρονη μητέρα τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου θήλασε το κοριτσάκι της, το άλλαξε, το πήρε αγκαλιά, βγήκε στο δρόμο και το έβαλε στο καρότσι του σούπερ μάρκετ στην πολυκατοικία που βρέθηκε, στη Νέα Ιωνία.

Νέα Ιωνία βρέφος

Στη συνέχεια η 19χρονη επέστρεψε στο σπίτι της και το πρωί είπε στη μητέρα της ότι θα πάει σε έναν φίλο της, στον οποίο είχε αφήσει το μωρό. Αφού συναντήθηκε μαζί του, περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν του αποκάλυψε ότι είχε γεννήσει. Η 19χρονη κοιμήθηκε στο σπίτι του και στις ειδήσεις άκουσε ότι είχαν βρει το μωρό της στη Νέα Ιωνία και ότι την έψαχναν. Η 19χρονη την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο σπίτι της, όπου την περίμεναν αστυνομικοί.

«Το κουνούσα, το φιλούσα, δεν ήθελα να το αφήσω»

«Το παιδί το άφησα στην είσοδο μίας πολυκατοικίας που φωτίζονταν πολύ καλά ώστε να το δουν γρήγορα. Το κούνησα λίγο το σταύρωσα για να το προστατεύσει ο Θεός και με πολύ στεναχώρια έφυγα και πήγα σπίτι μου. Το πρωί είπα στη μητέρα μου ότι το έχω αφήσει σε ένα φίλο μου», είπε η 19χρονη μητέρα που δηλώνει μετανιωμένη για την εγκατάλειψη του παιδιού της.

«Εχω μετανιώσει για την πράξη αυτή. Ό,τι έκανα το έκανα γιατί γιατί πίστεψα ότι έτσι το παιδί μου θα είναι καλύτερα από ότι θα ήταν αν το κρατούσα εγώ. Το κουνούσα και το φιλούσα δεν ήθελα να το αφήσω. Ζητάω επιείκεια και χρόνο να σκεφτώ καθαρά τι θα κάνω με το παιδί μου», είπε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το Star, ενώ θέλει να επισκεφθεί το μωρό στο νοσοκομείο που βρίσκεται.

Αποκάλυψη από τη θετή μητέρα της 19χρονης: «Ο πατέρας του μωρού είναι...!» (Video)

Η κυρία Ευαγγελία, είναι η γυναίκα που μεγάλωσε από μικρό κορίτσι, τη 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία. Στον εισαγγελέα η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία! (Video)

Η θετή της μητέρα μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ούσα ο πιο κοντινός άνθρωπος της νεαρής μητέρας περιγράφει όλα όσα έγιναν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share