Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου" δήλωσε η 19χρονη μητέρα!

Παρόλο που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία!

13 Σεπτεμβρίου 2019 14:30

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε πριν λίγη ώρα η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Η ίδια δήλωσε ότι "μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου" παρόλο που το εγκατάλειψε...

Τη ρώτησε για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι. Η ίδια υποστήριξε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει το μωράκι και ότι το θέλει πάλι πίσω στην αγκαλιά της.

Στο γραφείο του εισαγγελέα η 19χρονη ήταν συγκινημένη και αγχωμένη και ο εισαγγελέας την συμβούλευσε να μην αγχώνεται.

Με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων δηλαδή του πατέρα της και της θείας της, η 19χρονη πιστεύει ότι μπορεί να το μεγαλώσει σωστά κι ότι η οικογένεια της είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει το κοριτσάκι της. Η 19χρονη ανέφερε ότι έχει επιλόχειο κατάθλιψη και για αυτό το λόγο έφτασε στο σημείο να εγκαταλείψει το παιδί της, ενώ ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έκανε και ότι είναι κάτι που έχει μετανιώσει.

Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη και η νεαρή μητέρα βαρύνεται πλέον με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Μετά την άσκηση της δίωξης η 19χρονη οδηγήθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί. Δεν αποκλείεται πάντως να ζητήσει και να λάβει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης της.Ήδη, μάλιστα, έχει ζητήσει την εξέτασή της από ψυχίατρο, προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχολογική της κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη συνελήφθη χθες από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να φθάνουν στα ίχνη της από κάμερες ασφαλείας.

Αποκάλυψη από τη θετή μητέρα της 19χρονης: «Ο πατέρας του μωρού είναι...!» (Video)

Η κυρία Ευαγγελία, είναι η γυναίκα που μεγάλωσε από μικρό κορίτσι, τη 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία. Στον εισαγγελέα η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία! (Video)

Η θετή της μητέρα μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ούσα ο πιο κοντινός άνθρωπος της νεαρής μητέρας περιγράφει όλα όσα έγιναν.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 19χρονη εγκαταλείπει το βρέφος!

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση για το βρέφος που εγκαταλείφθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας μέσα σε ένα καρότσι στη Νέα Ιωνία. Νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση ότι μια προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη του βρέφους! Προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία!

Το βίντεο που έφερε στο φως το OPEN αποκαλύπτει την 19χρονη μητέρα τη στιγμή που βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό αγκαλιά.

Το κρατάει σφιχτά και κατευθύνεται προς την πιλοτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Πως ο σκύλος σκότωσε το βρέφος; Η ανατριχιαστική κατάθεση της μάνας στους αστυνομικούς

Τα δραματικά λεπτά και όσα έγιναν μέσα στο σπίτι στην οδό Κυκλάδων στα Γλυκά Νερά όπου ένας σκύλος ράτσας ροτβάιλερ κατασπάραξε ένα βρέφος δύο μηνών περιέγραψε στους αστυνομικούς η μητέρα του βρέφους. Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη της γιαγιάς για τη μητέρα του βρέφους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μαζί της βρίσκεται γιατρός και ψυχολόγος.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το πρωί ο σύζυγός της είχε φύγει για τη δουλειά του, η ίδια ήταν στο μπάνιο και καθάριζε και το βρέφος βρισκόταν στο σαλόνι. Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος! (photo)

Το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι και ξαφνικά έσκισε τη σίτα της πόρτας, εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό.

Προτού η μητέρα προλάβει να βγει από το μπάνιο, ήταν ήδη αργά. Μάλιστα, οι γιατροί που λίγο αργότερα εξέτασαν το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εντόπισαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο δύο μηνών κοριτσάκι από τα χτυπήματα σε τοίχους και έπιπλα.

Αυτήν την ώρα για κάθε εξέλιξη ενημερώνεται ο εισαγγελέας, σχηματίζεται δικογραφία και θα αποφασίσει ο δικαστικός λειτουργός για τη συνέχεια της υπόθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share