Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία!

Ποιες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση;

12 Σεπτεμβρίου 2019 12:43
Προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία!

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση για το βρέφος που εγκαταλείφθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας μέσα σε ένα καρότσι στη Νέα Ιωνία.. Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ότι μια προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη του βρέφους! Να σας θυμίσουμε: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι!

Οι έμπειροι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο με το κοριτσάκι που για άγνωστους λόγους η μητέρα εγκατάλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ακροπόλεως.

Η αναζήτηση πραγματοποιήθηκε στα δημόσια νοσοκομεία για μητέρες που γέννησαν πριν από επτά ημέρες ενώ στο μικροσκόπιο μπήκε και το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και του σούπερ μάρκετ που υπάρχει κοντά στην πολυκατοικία στην οποία αφέθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης το νεογέννητο κοριτσάκι σκεπασμένο με μια πετσέτα θαλάσσης σε καρότσι του σούπερ μάρκετ.

Που κατευθύνονται οι έρευνες για την εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία; (Video)

Σοκ αποτέλεσε το γεγονός ότι βρέφος εγκαταλήφθηκε στη Νέα Ιωνία μέσα σε ένα καρότσι.. Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο με το κοριτσάκι που για άγνωστους λόγους η μητέρα εγκατάλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ακροπόλεως.

Το κλιπ στον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου βρέφους που εγκαταλείφθηκε στη Νέα Ιωνία χθες τα ξημερώματα «φωτογραφίζει» τη μητέρα και οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών.

Έτσι, ψάχνουν στα δημοσία νοσοκομεία για μητέρες που γέννησαν πριν από επτά ημέρες για να βρουν την άκρη του νήματος. Παράλληλα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και του σούπερ μάρκετ που υπάρχει κοντά στην πολυκατοικία προκείμενου να εντοπίσουν τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης σκέπασαν με μια πετσέτα θαλάσσης το νεογέννητο κοριτσάκι, το έβαλαν στο καρότσι του σούπερ μάρκετ και το εγκατέλειψαν στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι πιθανότατα η μητέρα του βρέφους είναι Ελληνίδα που για αδιευκρίνιστους λόγους αποφάσισε λίγες ήμερες μετά τη γέννησή του να το εγκαταλείψει.

Πιθανότατα να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και ενδεχομένως να μετέβη στο δημόσιο νοσοκομείο όπου γέννησε ασυνόδευτη.

Το παιδί βρήκε ένας 19χρονος φοιτητής που μένει στην πολυκατοικία και όταν το άκουσε να κλαίει κατέβηκε κάτω και ειδοποίησε την Αστυνομία. Όπως τους είπε ήταν περιποιημένο μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, τυλιγμένο με μια πετσέτα και πιθανότατα μόλις είχε φάει «γιατί από τις κινήσεις του δεν έδειξε πως ψάχνει για τροφή».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος μετά την δολοφονία της 26χρονης μητέρας του!

Τραγωδία αυτό που συνέβη με την 26χρονη που δολοφονήθηκε και γέννησε λίγο πριν ξεψυχήσει.. Δυστυχώς ενώ το βρέφος γεννήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς κατέληξε... Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία!

Ο Ράιλι, όπως ήταν το όνομα που του έδωσαν οι συγγενείς της αδικοχαμένης Κέλι Μέρι Φοβρέλ, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν στρέψει την προσοχή τους σε έναν άνδρα που εχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να περπατάει προς το σπίτι της 26χρονης Φοβρέλ και στη συνέχεια να αποχωρεί τρέχοντας μερικά λεπτά αργότερα.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας έχει καταγραφεί να περπατάει προς το σπίτι της άτυχης γυναίκας στις 3:11 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και να φεύγει τρέχοντας μετά από δέκα λεπτά. Ο άνδρας φοράει ρούχα ανοιχτού χρώματος και μια μπλούζα με κουκούλα.

«Πρέπει να εντοπίσουμε τον άνδρα αυτόν έστω και για να τον αποκλείσουμε από τη λίστα των υπόπτων. Πρέπει να μας ενημερώσει όποιος ξέρει κάτι γι' αυτόν» δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος ανθρωποκτονιών της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share